ZOR DURUMDA BULUNUP DA HALEN KİRALARINI İSTEYEN MAL SAHİPLERİNİ BİR BİR İFŞA EDECEĞİZ

 

VİCDANSIZLAR

 

Çoğu mekanların kapatılmasının ardından dükkanlarına kilit vuran esnaf kara kara düşünmeye başladı. Kredi borçları ve kira ödemeleri bulunan esnaflar bu seferde mal sahipleri ile karşı karşıya geldi.

 

ESNAFLAR MAL SAHİPLERİ İLE KARŞI KARŞIYA GELDİ

Koronavirüs salgını sürecinde ekonomiye olumsuz yansımaların önlenmesi için açıklanan tedbirlerin yasalaştırılması için hazırlıklarını tamamladı. 4 ay iş yeri kirasının ödenmemesi tahliye sebebi oluşturmayacak. Fakat buna karşı Kırıkkale´deki esnaflar mal sahipleri ile karşı karşıya geliyor.

 

ESNAF PARA KAZANAMIYOR

Dükkanlarının kapalı olmasına rağmen mal sahiplerinin kiralarını istediğini belirten esnaflar, “Ramazan ayına girmiş bulunuyoruz. Birlik ve beraberlikten bahseden mal sahipleri bugün kapımıza dayanarak kiralarını istiyorlar. Zaten dükkanlarımız kapalı, para kazanamıyoruz”

 

KİRAMI VERMİYORSAN DÜKKANIMI BOŞALT

‘Kiramı vermiyorsan dükkanımı boşalt´ diye tehdit eden mal sahiplerine ‘vicdansız´ diyen esnaflar, “Kanuni olarak hakkınız olabilir fakat bizlerde Koronavirüs dolayısıyla iş yapamıyoruz. Yıllarca kiralarımızı aksatmadan ödüyorduk. Bu zorlu günde birlik ve beraberlik içerisinde olmayacaksak ne zaman olacağız?” diye konuştular.

 

Huzurevi sakinleri sinema keyfi yaşadı Huzurevi sakinleri sinema keyfi yaşadı

Son olarak bizlerde Manşet Gazetesi olarak zor durumda bulunup da halen kiralarını isteyen mal sahiplerini bir bir ifşa edeceğiz.