Veterinerliğe 113 öğrenci kayıt yaptırdı

 

Kırıkkale Valisi Dr. M. İlker Haktankaçmaz, Kırıkkale Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi´ne bu yıl kaydolan öğrencileri kabul etti.

Kırıkkale’nin yeni başkanına vatandaştan sevgi gösterisi Kırıkkale’nin yeni başkanına vatandaştan sevgi gösterisi

 

KIRIKKALE´Yİ TANITIYORUZ  

Valilik Makam Toplantı Salonu´nda gerçekleşen kabulde konuşan Veterinerlik Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Mehmet Başalan, 2018-2019 öğretim yılında Veterinerlik Fakültesine 113 öğrencinin kayıt yaptırdığını, bölümlerine bu yıl başlayan öğrencilere Kırıkkale´yi tanıtmak amaçlı bir program düzenlediklerini  belirterek, kabulden dolayı Vali Haktankaçmaz´a teşekkür etti.

 

EĞİTİM ALACAĞINIZ BÖLÜM ÖNEMLİ  

Öğrencileri tebrik ederek, ilimize hoş geldiniz diyen Vali Haktankaçmaz ise öğrencilerle bir süre sohbet etti. Endüstri ve Teknolojinin bir ülkenin gelişmişlik seviyesinde önemli bir unsur olsa da tarımın bir ülke için vazgeçilmez bir unsur olduğunu söyleyen Vali Haktankaçmaz “ Eğitim alacağınız bölüm oldukça önemli bir bölüm. Alacağınız eğitim ile ülkemizin tarım ve hayvancılık sektörünün daha da gelişmesine katkı vereceğinize inanıyorum “ dedi.

 

HEDİYELER TAKİM EDİLDİ

Ziyaret anısına öğrenciler tarafından Vali Haktankaçmaz´a hediye takdim edilirken, Vali Haktankaçmaz´da öğrencilere kitap hediye etti. Ziyarette Tarım ve Orman İl Müdürü Sırrı Yılmaz´da hazır bulundu. Haber Merkezi