SGK İrtibat Bürosunun açılışına; Ankara İl Müdürü İsmail Sevinç, Nallıhan ilçe kaymakamı İsmail Altan Demirayak, Ankara Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcıları Emin Yıldız, Mehmet İrfan Tenekeci, Nallıhan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serdal Okyay ile vatandaşlar katıldı.

Memnuniyet verici

Kırıkkale’de 14 bin kişi akraba evliliği yaptı Kırıkkale’de 14 bin kişi akraba evliliği yaptı

SGK İrtibat Bürosunun açılışında konuşma yapan İlçe Kaymakamı İsmail Altan Demirayak, temel bir kamu hizmeti birimi olarak Sosyal Güvenlik İrtibat Bürosunun Nallıhan'a kazandırmış olmanın memnuniyet verici olduğunu belirterek özellikle bu irtibat bürosunun hizmete açılması sürecinde Ankara Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğüne ve Nallıhan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına değerli emek ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

5 milyona yakın vatandaşa hizmet veriyoruz

Ankara Sosyal Güvenlik İl Müdürü İsmail Sevinç ise konuşmasında, öncelikle Ankara'nın güzide ilçesi Nallıhan'da SGK İrtibat bürosunun açılışını yapmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Ankara ili genelinde 26 merkezde yaklaşık 126 bin işyerine, 1.750,000 aktif çalışan sigortalıya, 853 bin emekliye ve 5 milyona yakın vatandaşa hizmet vermeye çalıştıklarını söyleyen SGK Ankara İl Müdürü İsmail Sevinç, 2006 Yılında gerçekleşen Sosyal güvenlik reformundan itibaren merkez ve taşrada kurum olarak sunduğumuz hizmet ve çalışmalarda, vatandaş memnuniyetini arttırıcı hizmet anlayışıyla hareket ettiklerini belirtti. SGK irtibat bürosunun değerli Nallıhan halkına hayırlı olmasını dileyen eden Sevinç, konuşmasının ardından Nallıhan ilçe kaymakamı İsmail Altan Demirayak ve Nallıhan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serdal Okyay ile birlikte SGK İrtibat Bürosunun açılışını gerçekleştirdi.