15 TEMMUZ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

 ‘15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü´ anma etkinlikleri başladı. Program kapsamında ilk olarak Cuma namazı önce Kur´an-ı Kerim ziyafeti verildi. Daha sonra sırasıyla Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu, Türkiye Harp Malulü Gazi Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Rifat Öcal, Şehit Polis Memuru Hakan Yorulmaz´ın ailesi, Şehit Aydın Çopur´un ailesi ve Gazi Mustafa Albayrak evlerinde ziyaret edildi.

 

HAİN KALKIŞMA

Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu, 3 yıl önce hain bir kalkışma olduğunu söyleyerek, “Türk milleti olarak kalkışmaya hep beraber birlik ve beraberlik içerisinde karşı koyduk. Allah´ın izni ile bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmeyecek. Hep birlikte göğsümüzü gere gere bu vatan için Atalarımız nasıl şehit verdiyse bizlerde canımızı seve seve vermeye hazırız. Şehitlerimize Allah´tan rahmet, Gazilerimize acil şifalar diliyoruz” diye konuştu.

 

MÜCADELE EDİYORUZ

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, “Biz şehitlerimizi toprağa değil kalbimize gömdük. İsimleri toplum içerisinde zikredildikçe yüreğimizin bir tarafı kanıyor. Zaten vatanda budur. Vatanın bir parçasını kaybettiğiniz zaman kalbiniz her zaman kanar ve hasret duyarsınız. Biz evlatlarımızı da bu vatanın birer parçası görüyoruz. Peygamber Efendimizin kucağına gönderdik. İnşallah rabbim onların vesilesi ile bu vatanı bütün düşmanlardan korur. Bu millet 7 düvele karşı geçmişte nasıl mücadele ediyor ise şimdide öyle müdahale ediyor”

 

Meteoroloji uyardı! Kırıkkale’yi fırtına vuracak! Meteoroloji uyardı! Kırıkkale’yi fırtına vuracak!

BU MİLLET KİMSEDEN TALİMAT BEKLEMEDİ

“15 Temmuz bunlardan bir tanesi. Bu millet kimseden talimat beklemeden bu vatanın sahibi biziz diye sokağa döküldü. Herkes tanklara dur diyerek canını feda etti. Hepimiz biriz ve kardeşiz. Bu vatan güzel vatan. Dolayısıyla gözümüz gibi sakınacağız. Çanakkale savaşından beri İslam´ın son kalesi. Burası düşerse çok zor günler yaşarız. Şehitlerimizi hatırlayarak onların bizlere bıraktığı ailelere sahip çıkacağız. Onlara her geldiğimizde biz nasihat alıyoruz. Biz nasihat etmeye teselli etmeye gidiyoruz, teselli buluyoruz. Allah sizden razı olsun, başımızdan eksik etmesin” dedi. HABER: EMEL SELCİ