Kırıkkale Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından il oluşumuzun 30. yılı münasebetiyle düzenlenen turnuvalarda kıran kırana mücadele yaşanıyor.

 

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer öncülüğünde başlayan ‘Valilik Kupası´ turnuvasına 41 takım katıldı. 8 grup şeklinde Fikret Karabudak Stadı, Başpınar Sentetik Sahası ve Yahşihan Sentetik Sahası´nda oynanan turnuvalar büyük çekişmelere neden oluyor. Turnuvalarda ilk ikiye kalan 16 takım eleme usulü ile müsabakalara devam edecek.

Kırıkkale’de acılı anne 15 yaşındaki kızını arıyor Kırıkkale’de acılı anne 15 yaşındaki kızını arıyor

 

Çekişmeli ve eğlenceli geçen karşılaşmalara oyuncular ve seyirciler büyük ilgi gösteriyor. Karşılaşmayı takip eden seyirciler bazı maçlarda tezahürat yapmaktan da geri kalmıyor. Her geçen gün daha çekişmeli maçlara sahne olan turnuvanın, bu ay sonunda bitmesi bekleniyor.

 

Tertip Komitesi Başkanı Metin Karakuş, “Kırıkkale Valimiz Sayın Yunus Sezer´e çok teşekkür ederim. 30 yıl sonra Kırıkkale´de bir futbol şölenini hayata geçirdi. İlimizin kültürel ve spor alanında gelişimine geldiği günden bu yana verdiği hizmetlerden dolayı Sayın Valimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Turnuvanın yeniden yapılması ilimizde büyük bir heyecana neden oldu. Bu heyecan bizlerinde heyecanına heyecan katmıştır. Turnuvada mücadele eden takımlara başarılar dilerim” dedi.