YERİNDE İNCELEME YAPTI

Vali Ali Kolat ilk olarak Keskin OSB’yi ziyaret etti. Vali Kolat’a ziyarette Keskin Kaymakamı İlker Özerk Özcan, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Harun Karabulut eşlik etti. Vali Kolat, Keskin OSB’de faaliyet gösteren KL Yapı, Beka Proje ve Poyraz  İlaç firmalarını ziyaret etti. Burada işletme sahiplerinden çalışmalar ve faaliyetler hakkında çeşitli bilgiler aldı. Ayrıca Vali Kolat, işletmelerde çalışan işçilerle bir süre sohbet ederek onlara kolaylıklar diledi. Vali Kolat ikinci ziyaretini Kırıkkale OSB’sine yaptı. Ziyarette Vali Kolat’a İl Jandarma Komutanı J. Alb. Harun Karabulut ve İl Emniyet Müdürü Hasan Onar da bulundu.Ziyarette Vali Kolat ve beraberindeki heyet, Yahşihan Kaymakamı A. Ferhat Özen, Kırıkkale OSB Başkanı Nurettin Aydın ve yetkililer tarafından karşılandı. İlk olarak Vali Kolat ve beraberindeki heyet, Kırıkkale OSB hizmet binasını ziyaret ederek Kırıkkale OSB Başkanı Nurettin Aydın’dan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

 

İŞÇİLERLE YEMEK YEDİ

Kırıkkale’de acılı anne 15 yaşındaki kızını arıyor Kırıkkale’de acılı anne 15 yaşındaki kızını arıyor

Daha sonra OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret eden Vali Kolat, burada idareciler ve öğretmenlerle sohbet etti. Ayrıca öğrencilerle de sohbet eden Vali Kolat, onlara tavsiyelerde bulundu. Vali Kolat, okulu da gezerek incelemelerde bulundu. Vali Kolat ve beraberindeki heyet, Kırıkkale OSB’de faaliyet gösteren, ŞDL Zincir İşletmesi, Emniyet Sanayi İşletmesi, Bahadır Kimya İşletmesi ve Kubuş Boylersan işletmesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında işletme sahiplerinden bilgiler aldı. İşçilerle de sohbet eden Vali Kolat, öğle yemeğini de ŞDL Zincir işletmesinde çalışan işçilerle birlikte yedi. İşçiler için hazırlanan yemeği kendisi dağıtan Vali Kolat, işçilerle yemekte sohbet etti.

 

İŞ ADAMLARINI BEKLİYORUZ

Ziyaret sonrası Vali Kolat yaptığı değerlendirmede: “ Bugün Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesinde bulunan işletmelerimizi ziyaret ederek işletme sahiplerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldık. İşçilerimizle birlikte öğle yemeği yedik. Biz Devlet olarak, Hükümet olarak, Valilik olarak, tüm kamu kurum ve kuruluşları olarak işçimizin, esnafımızın her zaman yanındayız. Ayrıca bugün Kırıkkale OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini de ziyaret ettik. OSB’nin içerisinde okul olması bizim için çok önemliydi. Çünkü öğrencilerimiz, mesleğin alt yapısını bu okulda öğrenip hemen yanı başlarında bulunan işletmelerde çalışarak uygulama imkânı bulacak.Ayrıca Keskin OSB’de parsellerimiz hazır yatırımcılarını bekliyor. Tüm iş adamlarımızı Keskin OSB’ye bekliyoruz.” dedi