Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Ticaret Borsası, Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası, Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanlığı´na ziyarette bulundu.

 

Pitbull cinsi köpeklerin özellikleri nelerdir? Pitbull cinsi köpeklerin özellikleri nelerdir?

BAŞKAN SÜMER ÇALIŞMALARINI ANLATTI
Ziyaret programına Ticaret Borsası Başkanlığı´nı ziyaret ederek başlayan Vali Sezer, hizmet binası önünde Ticaret Odası Başkanı Harun Sümer ile yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Başkan Sümer´in ziyaretlerinden dolayı Vali Sezer´e teşekkürlerini sunduğu ziyaret, Vali Sezer´in, Ticaret Borsası´nın yürüttüğü çalışmalar hakkında Başkan Sümer´den bilgi almasının ardından sona erdi.

 

ODA FAALİYETLERİ HAKKINDA BİLGİ ALDI
Ziyaretlerine Ticaret Borsası ile aynı binada bulunan Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanlığı´nı ziyaretle devam eden Vali Sezer, Başkan Ferman Aldemir ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Aldemir, oda faaliyetleri hakkında Vali Sezer´e bilgi verdi.

 

ÜYELER SOHBET ETTİ
Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanlığı´nı ziyaretle sürdüren Vali Sezer, burada Başkan Osman Cebeci ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanmasının ardından, Başkan Cebeci ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Cebeci´nin nezaketlerinden dolayı Vali Sezer´e teşekkür ettiği ziyaret, bir süre sohbet edilmesinin ardından sona erdi.

 

ESNAF İLE BULUŞTU
Ziyaret programı çerçevesinde son olarak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı´na ziyarette bulunan Vali Sezer, burada Başkan Cemil Bora ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Başkan Bora ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Vali Sezer´e nezaketlerinden dolayı teşekkür eden Bora, oda faaliyetleri hakkında Vali Sezer´e bilgi verdi. Ziyaret çıkışında çevre esnafını da selamlayan Vali Sezer, esnafa ‘ hayırlı işler ‘ temennisinde bulundu ve vatandaşlarla yakından ilgilendi. Haber Merkezi