SGK´YI ZİYARET ETTİ

İlk ziyaretini Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğüne yapan Vali Ali Kolat´ı SGK İl Müdürü Veli Karacaköylü ve diğer personel karşıladılar. Vali Kolat Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğünü ve birimlerini gezerek burada yapılan çalışmalar hakkında SGK İl Müdürü Veli Karacaköylü´ den bilgiler aldı ve çalışan personelle bir süre sohbet ederek işlerinde başarılar ve kolaylıklar diledi.

 

Kırıkkale İŞKUR, piyasa araştırması için sahaya indi Kırıkkale İŞKUR, piyasa araştırması için sahaya indi

KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ  

SGK İl Müdürlüğü ziyaretinden sonra, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Ali Kolat´ı  İl Kültür ve Turizm Müdürü Yahya Kemal Er ve  diğer personel karşıladılar. Vali Kolat,  İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünü ve birimlerini gezerek burada yapılan çalışmalar hakkında İl Müdürü Yahya Kemal Er´ den bilgiler aldı ve çalışan personelle bir süre sohbet ederek işlerinde başarılar ve kolaylıklar diledi.

 

PTT BAŞMÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünden sonra, PTT Başmüdürlüğünü ziyaret eden Vali Ali Kolat´ı PTT Başmüdürü Nuri Muhammet Polat ve diğer PTT personeli karşıladı. PTT Başmüdürü Nuri Muhammet Polat´tan çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Ali Kolat, PTT Başmüdürlüğü birimlerini gezerek çalışan personelleri ziyaret etti ve onlarla bir süre sohbet ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

İL TELEKOM MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET 

Son olarak İl Telekom Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Ali Kolat´ı İl Telekom Müdürü Hayrettin Öztaş ve diğer personeller karşıladılar. İl Telekom Müdürü Hayrettin Öztaş´tan çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Kolat İl Müdürlüğü birimlerini gezerek burada çalışan personelle bir süre sohbet etti ve çalışmalarında başarılar diledi. İl Telekom Müdürü Hayrettin Öztaş tarafından Vali Kolat´a hediye takdim edildi