İşte yapay zekanın gözünden Kırıkkalegücü! İşte yapay zekanın gözünden Kırıkkalegücü!


TAKIMINI TAŞIYAN OYUNCU
Şampiyonluk parolası ile çıktığımız ve 3´te 3 yaparak bomba giriş yaptığımız Bölgesel Amatör Ligde orta saha oyuncumuz İbrahim Utku İnce´nin oyun ve skor katkıları göz dolduruyor. Bölgesel Amatör Lig 6 Gurupta 3. haftalar sonunda Eskişehir Yunus Emre´nin mağlup olması ve ekibimizin Anadolu Üniversitesini 2-0 yenmesi ile liderlik koltuğuna oturduk. 3´te 3 yaparak şampiyonluk yolunda dolu dizgin ilerleyen Şimşeklerde İbrahim Utku İnce, takımını taşıyan oyuncu olarak göze çarpıyor.

MAÇ BAŞINA 1 GOLE KATKI

Bu hafta oynanan maçta Anadolu Üniversitesi ağlarına frikikten muhteşem bir gol bırakan ve takımını öne geçiren golü atan Utku, oyun aklı ve top tekniği ile fark yaratıyor. Bu sezon Kırıkkale Spor forması ile hazırlık maçları dahil 9 maça çıkan İbrahim Utku İnce 6 Asist 2 Gol ile parladı. Resmi maçlarda 3´ü Lig 2´si kupa olmak üzere 5 maçta forma giyen İbrahim Utku İnce 4 asist 1 gol ile harika bir performans sergiliyor. Maç Başına 1 gole katkı ortalaması ile oynayan Utku, bu alanda Bölgesel Amatör Ligin en çok dikkat çeken oyuncuları arasında yer alıyor.

İBRAHİM UTKU İNCE´NİN KARİYERİ

Gençler Birliği Alt Yapısından yetişen Utku, Gençler Birliği U-21 takımından bedelsiz olarak Gençler Birliğinin pilot takımı Hacettepe´ye transfer oldu. Genç yaşına rağmen 2. Ligde Hacettepe ile 21 maça çıkan Utku, gelecek vaad eden futbolcular arasında kendisini gösterdi. Daha çok forma şansı bulması ve kendisini ispat etmesi için Adliye Spor´a kiralanan Utku daha sonra 3. Ligde mücadele ettiğimiz sezon Kırıkkalespor´a transfer oldu. Kırıkkalespor küme düşerken, top tekniği ve oyun aklıyla taraftarın en sevdiği oyuncular arasında yer almasına karşın bir çok maç yedek soyunduruldu. Kırıkkalespor´dan sonra tekrar Hacettepe´ye dönen buradan da Bal Ligi ekibi Sarayönü spora transfer olan Utku burada başarılı bir performans yakalayarak Kırıkkalespor´a tekrar transfer oldu. Bu sezon müthiş bir başlangıç yapan Utku, adeta takımın gol yollarını açan kilit oyuncu olarak dikkat çekiyor. Bu performansı devam ettirmesi halinde yeniden 2. ve 3. ligde şampiyonluğa oynayan takımların radarına gireceği düşünülüyor.