Kırıkkale Üniversitesi  başarılarına bir yenisini daha ekledi. Türk Stantları  Endüstrisi tarafından TS EN ISO 9001:2008 Katile Belgesi verildi. Kalite belgesi için önceki gün tören düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından başlayan programda konuşma yapan yönetim birimi sorumlusu Mehmet Yılmaz, Kırıkkale Üniversitesi ile TSE arasındaki yapılan çalışmaları anlattı. Süreç kapsamında başarılı çalışmaların yapıldığını belirten Yılmaz, “Kırıkkale Üniversitesi TSE listesinde 26´ncı sırada yer alıyor. Kalite oranımız şu anda %60. Bu oranı bu sene %3 daha artırarak başarımızı arttırmak istiyoruz. 2015 öğretim yılındaki hedefimiz %63 memnuniyet” şeklinde konuştu.

 

MEMNUNİYETİ 5 PUAN ARTTIRMALI

Ülke genelinde farklı alanlarda çalışmalar yaptıklarını vurgulayan TSE Başkanı Sebahattin Korkmaz Kırıkkale Üniversitesi´nin bu belgeyi almak için büyük gayretler gösterdiğini ifade etti. Korkmaz, “Biz, TSE kurumu olarak bütün gücümüzle yanınızdayız” dedi. Korkmaz, “Standartlarımızın daha yüksek olması için kalitenin önemini bilmemiz gerekir. Kalitenin üst yükseklerde olduğu yerlerde bilinmelidir ki; başarı da vardır.Kırıkkale Üniversitesi bu kalite belgesini aldıktan sonra bence kalite memnuniyetini üç puan değil an az beş puan arttırmak için çalışmalı. Bizde elimizden gelen desteği veririz” şeklinde konuştu

Kırıkkale’de Pazar günü Nüfus Müdürlükleri açık olacak Kırıkkale’de Pazar günü Nüfus Müdürlükleri açık olacak

TERCİH SEBEBİ OLACAKTIR

Kırıkkale Üniversitesi Rektör Ekrem Yıldız, törende yaptığı konuşmada  Üniversite olarak her geçen gün bir başarıya daha imza attıklarını belirterek “Biz kurum olarak insana hizmet veren bir yeriz. Bizim felsefemiz insanı yaşat ki; devlet yaşasın anlayışıdır. İşleri düzgün ve kaliteli yaptığımız her zaman geleceğe daha emin adımlarla ilerliyoruz demektir. Üniversitemize eğitim için gelen öğrencilere en iyi hizmeti sunmalıyız ki, kapımızdan memnun ayrılsınlar. Ayrıca gelecek sene kalite belgesi alan üniversiteler tercih listesinde ayrıcaklı bir yer alacak. Bu da Üniversitemiz için bir tercih sebebi olacaktır” dedi.

 

 HER ZAMAN ÖRNEK OLACAĞIZ

Son olarak konuşma yapan Vali Ali Kolat; yapılan çalışmalarda emeği geçenleri tebrik etti. Kırıkkale Üniversitesi´nin bu belgeyi hak ettiğini söyleyen Kolat, “Bizler kamu kuruluş yöneticileri olarak öğrencilerin daha kaliteli hizmet alabilmesi için yapılan bu tür aktiviteleri son derece olumlu buluyoruz ve destekliyoruz” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından TSE Başkanı Korkmaz, Rektör Prof. Dr. Ekrem Yıldız´a kalite belgesini takdim etti.