UNİKOP Üniversiteler Arası Voleybol Turnuvası Sona Erdi

 

Twitter hesabı nasıl çalınır? Twitter hesabı çalma yöntemleri! Twitter hesabı nasıl çalınır? Twitter hesabı çalma yöntemleri!

Kırıkkale Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen UNİKOP Üniversiteler Arası Voleybol Turnuvası sona erdi. Bayanlar kategorisinde Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi birinci olurken Erkekler kategorisinde ise Nevşehir Hacı Bektaşı Veli Üniversitesi birinci oldu.

 

DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Bayanlar kategorisinde Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi birinci, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ikinci, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi üçüncü oldu.  Erkekler kategorisinde ise Nevşehir Hacı Bektaşı Veli Üniversitesi birinci, Kırıkkale Üniversitesi ikinci, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi üçüncü oldu. Dereceye giren takımlara hediye, madalya ve kupaları Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Başalan, Genel Sekreter Doç. Dr. Metin Arslan, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Halil Sarol, AB Dış İlişkiler ve Koordinasyon Birimi Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Rüstem Orhan ve Genel Sekreter Yardımcısı Rasim Aydın tarafından verildi. Spor Bilimleri Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Deliceoğlu, hakemlere turnuvaya olan katkılarından dolayı teşekkür ederek hediye ve plaket verdi.

 

KIRIKKALE´DE GÜZEL ANILAR BİRİKTİRDİNİZ

Törende konuşma yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Başalan, “Üniversite olarak 2019 UNİKOP Dönem başkanlığını devraldığımızda UNİKOP bünyesinde daha çok spor etkinliği yapmayı istemiştik. Bugün bence sporun en centilmen branşı olan voleybol aracılığıyla keyifli, güzel bir etkinlik gerçekleştirdik. Ben de üniversite yıllarında Ankara Üniversitesinin güreş takımındaydım. Bu  vesileyle Türkiye´nin bir çok şehrini gezdim ve güzel dostluklar edindim. O zamanki rakiplerimi şimdi meslektaşım ve dostum olarak görüyorum. O sebeple Kırıkkale´de güzel anılar biriktirdiğinizi ve güzel duygularla ayrılacağınızı düşünüyorum. Memleketinize, üniversitenize, Rektör ve Rektör Yardımcılarınıza selamlarımızı iletin. Eğitim öğretim yaşamanızda başarılar diliyorum” dedi. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Başalan, turnuvanın organize edilmesinde emeği geçenlere, hakemlere, antrenörlere, takımlara teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

 

TURNUVA 3 GÜN SÜRDÜ

ÜNİKOP Bölgesindeki üniversitelerden Kırıkkale Üniversitesi, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, KTO Karatay Üniversitesi ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Erkek Voleybol Takımları ile  Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, KTO Karatay Üniversitesi ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Bayan Voleybol Takımlarının katıldığı turnuva üç gün sürdü. Haber: Emel Selci