SARSILMAZ DOSTLUKLAR

Kırıkkale’de evlenenlerin yüzde 30’undan fazlası boşanıyor Kırıkkale’de evlenenlerin yüzde 30’undan fazlası boşanıyor

Nalbant Turizm yönetim kurulu başkanı Ali Nalbant yapmış olduğu açıklamada “ Kırıkkale bizim için çok önemli. Çünkü Kırıkkale´de çok önemli dostluklarımız oldu. Bu güne kadar çok sayıda hac ve umre görevini yerine getirme arzusunda olan hemşerilerimizin bu dileklerini yerine getirdiğimizi gururla söylüyoruz. Bu manevi yolculuklarımızda sarsılmaz dostluklar edindik.” Dedi.

 

ÖDEME KOLAYLIĞI KİŞİYE ÖZEL

Nalbant, “Maddi imkanlarını zorlayarak kutsal yolculuğa çıkacak olan Kırıkkaleli hemşerilerimize özel ödeme kolaylığı kampanyası başlattık.  Bu çerçevede arınmaya yolculuğa çıkmadan evvel manevi hazırlık yapacak olan umre ve hac gönüllüleri bu yolculuğun mali bedelinden bir kısmını ödeyecek ve geri kalan kısmını umre yolculuğu sonunda kendisine uygun miktar ve zamanda ödeyecektir. Yani bir nevi kişiye özel ödeme imkanı sunduğumuz bu etkinlikteki amacımız çok sayıda ve gönlü mübarek yerler için atan kardeşlerimizin bu gönül yaralarına ilaç olmaktır. “ şeklinde konuştu.

 

KALİTELİ ŞEKİLDE

Nalbant Turizm hac ve umre organizasyonu yönetim kurulu başkanı Ali Nalbant açıklamalarına “ amacımız kalite ve uzmanlığı Kırıkkale halkına sunmak. Umre ve hac konusunda ve yurt içi ve dışı turlar konusunda uzun yılların tecrübelerini bizlerle daha önce gönül birlikteliği olan ancak kadromuza yeni katılan rehber ve hocalarımız ile destekledik. Daha da güçlü hale getirdik. Hac ve umre görevini yerine getiren kardeşlerimiz elzem ihtiyaçlarının en kaliteli şekilde karşılandığını görecek ve onlara sadece ibadetlerini gönül rahatlığı içinde yapmak kalacaktır. Amacımız manevi imkanları uzman rehberler ile karşılarken maddi gereklilikleri de en kaliteli şeklide karşılamaktır.” Dedi.

 

İLK KAFİLE YOLA ÇIKIYOR

Ali Nalbant “ İlk kafilemiz Kasım ayı başında ve hemen ardından kalabalık bir umre grubumuzla kasım ayı ortasında ikinci grubu yolcu edeceğiz. Kasım ayı ikinci grubu ve ardından Aralık ayı grupları, sömestr grupları ve sonraki gruplar için kayıtlar devam etmektedir. Kızılkanat 3 ncü katta büromuzda konusunda deneyimli rehberler her türlü soru ve anlatım için sizleri beklemektedir.” Şeklinde konuştu. Nalbant turizm yetkililerinin umre konusunda, hac konusunda bilgi sahibi olmak isteyenleri davet ettikleri bürolarına ilginin yoğun olduğu görüldü.