Milliyetçi Hareket Partisi 2015 genel seçimleri ilçesi tüm Türkiye'de olduğu gibi Kırıkkale'de de devam ediyor. Hafta Sonu ise Keskin İlçe Kongresi yapıldı. Keskin Belediyesi Düğün Salonunda düzenlenen kongrede yoğun bir ilgi vardı. Kongreye MYK Üyesi Turan Yaldır, İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, Merkez İlçe Başkanı Erdal Baloğlu, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, İl Genel Meclis Üyeleri Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Kuran okunarak başlandı

Kongre Divan teşekkülü ile başladı. Kongrenin divanı başkanlığına MYK Üyesi Turan Yaldır Divan üyeliklerine ise MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer Merkez ilçe Başkanı Erdal Baloğlu, MHP MYK üyesi Halil Öztürk, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik seçildi. Divan teşekkülünün ardından Kuranı kerim okundu.

Ekıya sürüsü devleti tehdit ediyor

Divan seçiminin ardından İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer konuşma yaptı. Göçer Yaptığı konuşmada, 'Ülkemiz büyük bir sınavdan geçiyor. Çok buhran ve üzücü günler yaşıyoruz. Ülkemizin bir bölgesinde PKK çapulcuları kendi polisini, kendi jandarmasını kurmuş yol kesiyor kimlik kontrolleri yapıyor. Kandil'de ki eşkıya sürüsü devleti tehdit ediyor. İmranlıdaki bebek katili hükümeti ve devleti yönlendiriyor. Bir ihanet oyunu oynanıyor ve ne yazık ki telafisi olmayacak tavizler veriliyor. Ülkede adalet rafa kaldırılmış, hırsızı yakalayan polis suçlu, hırsızı yakalama emri veren savcı suçlu, ceza vermeye kalkan hakim suçlu, AKP'ye oy vermeyen kişiler kötü, tu kaka, AKP'yi eleştiren suçlayan kişiler paralel, haşhaşi, saraydaki padişaha yan bakan laf söyleyen bölücü olmuş durumdadır' diye Konuştu

Seçim sonrası Bahşılı’da ilk toplantı Seçim sonrası Bahşılı’da ilk toplantı

MHP'yi iktidar yapacağız

İl Başkanı Göçer konuşmasında, 'Bu böyle gitmeyecek, bu devran böyle sürmeyecek bu düzeni yıkacak olan güç sizlersiniz, bu oyunu bozacak olan güç sizlersiniz, MHP partisine gönül veren ülkeye sevdalı olan vatan sevdalıları bir olalım, birlik olalım diri olalım hep beraber gelin geceli gündüzlü çalışalım ve bu çarpık zihniyeti sandığa gömelim. Bu kötü gidişata dur diyelim. Gün birlik günüdür, gün dirilme, çalışma, mücadele günüdür Ülkenin MHP partisine ve onun vatan sevdalısı, onurlu, tecrübeli, dürüst kadrolarına ihtiyacı vardır Bu iktidar döneminde 10 yıl başbakan yardımcısı olup da kendi ilçesine faydası olmayan açılımcı pazarlıkçı Beşir Atalayı anlatacağız bu ihaneti ülkenin başına bela eden hemşehmiz olduğundan hicap duydumuz utanç duyduğumuz AKP sözcüsü kendi memleketine hiçbir hizmeti olmadığını yapılan hizmetleri de başka yerlere götürenleri unutmayacağız sandıkta hür iradenizle hesabını sormanızı ve fırsatı iyi değerlendirerek oylarınızı üç hilale basarak ülkenin bu gidişattan kurtulmasına destek olmanızı ve Milliyetçi Türkiye'yi hep beraber kurarak MHP'yi iktidar yapacağız' diye konuştu.

Türk'ün sessizliğini ahmaklık salaklık yapıyorlar

İl Başkanı Göçer'in konuşmasının ardından ise İlçe Başkanı ve tek aday olan Mehmet Demirel bir konuşma yaptı. Demirel konuşmasında, 'Ülkemiz korkunç ve vahim bir süreçten geçiyor. Tehlikeli oyunlar oynanıyor. Hain planlar hazırlanıyor. Farkındayız ve biliyoruz. Türk'ün bayrağına hakaret ediliyor. Askerin başına çuval geçiriliyor. Ülkemiz hızla bölünmeye gidiyor. Yanlış bir hesabı eksik ve yanlış yapıyorlar. Türk'ün asaletini bayrak aşkını vatan sevgisini unutuyorlar. Türk'ün sessizliğini ahmaklık salaklık yapıyorlar. Büyüklerimiz genel merkezimiz gereğini yapıyor' dedi.

İhanet antlaşmaları imzalanmış

MHP Kadın Kolları Başkanı Raziye Özçelik ise yaptığı konuşmada, 'Bu iktidar sayesinde ekonomi ve iç politikanın iflas ettiğini, 'dış politikada sıfır sorundan adeta düşman olmadığımız ülke kalmamış.T.C. silinmiş, Ne Mutlu Türküm Diyene tabelaları kaldırılmış, askeri bölgemizde bayrağımız aşağı indirilmiştir.Bu ülkeye habur komedisi yaşatılmış, Oslo`da pazarlıklar yapılmış, ihanet antlaşmaları imzalanmış buda yetmiyor gibi cani ve terörist başıyla anlaşmalar yapılmaya başlanmıştır' diye konuştu

Memleket elden gidiyor

Kongrede daha sonra partililere söz hakkı verildi ve dilek temennilerini belirtiler dilek ve temenililerini belirten Kırıkkale Eski belediye Başkanı Mustafa Pekdoğan, 'Memleketi elden gittiğini TV'lerden seyrediyoruz artık öyle olduk kimin doğru söylediğini göremez olduk. 80 öncesi maceralara bakarak sadece onlarda bir bıyık var ülkücü olarak bıyık kedi de de var.Biz yedeli konuşalım 6 ay sonra seçim geliyor. Keskinliler ağızlarını açtıklarında 50 bin 60 bin oyumuz var deniliyor hiçbir zaman Keskin'li olarak 50 bin oy almadık. Nüfusa gelince rakamları iyi biliyoruz. Ama sandıkta bilmiyoruz.' İfadelerini kulandı

Anasının, vatanın değerini bilmeyen bizden değildir

Pekdoğan'ın ardından söz alan Hasan Ulusoy ise yaptığı konuşmada, 'Keskin hakikaten milliyetçi hareketin bir hararetle, şevkle, azimle yürüyüp geldiği nadide ilçelerimizden birisidir. Önemli bir potansiyelimiz vardır. Fakat ben burada bir yaramıza parmak basmak istiyorum. Kötü bir hastalığımız var bizim. Herkes ülkücüdür, herkes milliyetçidir. Her nedense seçimler yaklaşırken, azimli şevkli arkadaşlarımıza bir yerden yel eser. Adamcılık başlar. Hemşehriçilik başlar. Bu adam eskiden buydu şuydu derler. Sandığa gittiğimizde çok gariptir ki hep hezimetle karşılaşırız. Bu kör hassasiyetimizi terk edelim. Anasının, vatanın değerini bilmeyen bizden değildir. Bu hastalığımızı eğer atmazsak işler hiç yolunda gitmez' dedi. Konuşmaların ardından ilçe bakanlığı seçilmene geçildi ve Demirel tekrar ilçe başkanı olarak seçildi.