ESKİŞEHİR ŞAMPİYON DYDU

Bu habere dikkat! Yaz geldi Kene ısırması nasıl anlaşılır? Bu habere dikkat! Yaz geldi Kene ısırması nasıl anlaşılır?

Polatlı Belediyespor Bilardo takımı, Türkiye Bilardo Federasyonu (TBF) 2. Liginde mücadele ediyor. 25 lisanslı Bilardo sporcusunun yer aldığı takım iki yıldır birçok resmi ve özel turnuvaya katıldı. Geçen yıl Düzce´de yapılan TBF. 1. Lige yükselme maçlarında tecrübe kazanan takım, bu yıl TBF. Tarafından düzenlenecek 1. Lige yükselme grubu maçları için günlük antrenman ve özel hazırlık maçlarına devam ediyor. Temmuz ayında Karabük´te düzenlenen Özel Üçbant turnuvasına katılan Polatlı Belediyespor Bilardo takımı, bu ayda Polatlı´da düzenlenen üç ilden gelen ve Polatlı Belediyespor bilardo takımlarının yarıştığı özel turnuvaya ev sahipliği yaptı. Bir gün boyunca süren turnuvada; Polatlı Belediyespor Bilardo Takımları yarı finale çıktı ama yarı finalde kaybeden takımlarımız turnuvayı üçüncülük ve dördüncülük kupaları ile tamamladılar. Turnuva birinciliği, Eskişehir İli Bilardo takımı, ikinciliği de Karabük İli Bilardo Takımı Kazandı.

 

DOSTLUK VE KARDEŞLİĞİN ÖN PLANDA

Turnuvaya Karabük´ten katılan TBF Karabük Bilardo İl Temsilcisi ve Bilardo Takımı Sporcusu Sadık Küçükzoroğlu, turnuvaya ilişkin yaptığı açıklamada; “Bilardo turnuvalarında sadece maddiyat düşünülmemeli, iller birbirine gitsin gelsin, dostluk kardeşlik olsun. Türkiye bilardosu adına bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bu turnuvanın düzenlenmesi için uğraşlarından ötürü Antrenör Mehmet Işık´a teşekkür ediyorum. Dostluk ve kardeşliğin ön plana çıktığı daha birçok turnuvada beraber olacağız.”dedi.

 

GÜZEL KARŞILADILAR

Polatlı Belediyespor Bilardo Takım Antrenörü ve sporcu Mehmet Işık ise yaptığı açıklamada; “İki yıldır yaptığımız çalışmaların ilk ciddi sonucunu, Polatlı´da düzenlenen bu özel Orta Anadolu iller arası üç bant bilardo turnuvasında yarı final oynayarak elde ettik. İki takımımız yarı finalde kaybetti ve bu turnuvayı gerçekten çok güçlü takımlar içinde üçüncü ve dördüncülük kupaları ile tamamladık. Bu arada bir sporcumuz Fatih Derin de turnuvada en yüksek sayı ödülünü kazanarak büyük bir başarıya imza attı.”dedi. Işık ayrıca, turnuva öncesinde yaptığı açıklamada ise; “Daha önce biz de Karabük´e gittik, iller arası üç bant bilardo şampiyonasında bizi çok güzel karşıladılar. Bugün de bu Polatlı-Karabük arasında bir köprü olsun. Eskişehir ve Kırıkkale de geliyor”

 

ERTELENMİŞTİ

“Kütahya son dakika da ertelenmek durumunda kaldı. Ankara´dan da başka özel turnuvalar nedeniyle katılım olmadı. Dilerim bu çığ gibi büyür ve Orta Anadolu´da 10-15 ilde yapılan bölgesel bir turnuva haline gelir. Paranın öne çıkmadığı, sadece bir dostluk köprüsü ve bilardonun öne çıktığı bir turnuva olur. Buradan Federasyon Başkanımız Ersan Ercan´a da selam gönderiyoruz. Polatlımızda dört tane okulda bilardo masası kurduk. 150 öğrenciye bilardo kursu verdik. Polatlı´mızda sıfır olan bilardo salonu sayısı iki yıl içerisinde üç oldu. Biz Ersan Ercan´ı da Polatlı´ya bekliyoruz.”şeklinde konuştu.