Futbol İl Temsilciliğinin 2018-2019 yılı faaliyet programında yer alan U17 Futbol Ligi Şampiyonası Fikret Karabudak Stadyumu´nda düzenlendi.

 

Kırıkkale’de okuma kültürünü geliştirici projeler üretiliyor Kırıkkale’de okuma kültürünü geliştirici projeler üretiliyor

TURNUVANIN ŞAMPİYON

20 Ekim 2018 – 03 Şubat 2019 tarihleri arasında 5 takım ve 90 sporcunun mücadele ettiği çift devreli lig usulü ile oynanan müsabakalar sonunda Büyük Anadolu Kırıkkale Spor MKE Çelik Sporu 2-0 yenerek turnuvanın şampiyon olarak gruplarda ilimizi temsil etme hakkını kazandı.

 

KAZANAN DOSTLUK OLDU

Kupa töreninde konuşma yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Haluk Karahan; “U17 Futbol müsabakalarında sporcularımızı göstermiş oldukları performans ve başarıdan dolayı tebrik ederim, bu müsabakaların tek kazananı her zamanki gibi dostluk oldu”

 

BAŞARI BEKLİYORUZ

“Final müsabakaları izleyenlere keyif verdi. Tüm takımları tebrik ederim. Ancak gruplara tek bir takım katılmaya hak kazandı. Burada birinci olan takımımız guruplarda ilimizi temsil edecek ve takımımızdan gurup müsabakalarında fair-play çerçevesinde başarı elde etmesini bekliyoruz” dedi.  Haber: Emel Selci