ZAMANA KARŞI YARIŞIYORLAR

İzmir´de meydana gelen depremde çok sayıda bina yıkıldı. Kurtarma ekipleri ve vatandaşlar enkaz altında kalanlar için zamana karşı yarışıyor. Onlarca binanın enkazında arama-kurtarma çalışmaları sürüyor. Kırıkkale AFAD İl Müdürlüğüne bağlı 5 kişilik arama kurtarma ekibi ve bir araç da İzmir´e sevk edildi. Ayrıca 8 kişiden oluşan 1 UMKE ekibi ile 1 ambulans bölgeye ulaştı.

 

ÇALIŞMALARA HIZ VERİLDİ

İzmir´in Bayraklı ilçesinden bir sevindirici haberde Kırıkkale Umke ekibinden geldi. Rıza Bey Apartmanında çalışmalara katılan Kırıkkale Umke ekibi, 54 yaşında ki Avukat Kadri Karaman´ı göçük altından çıkardı. Depremin üzerinden geçen 3 günün ardından ekipler çalışmalara hız verdi. Blokları parçalara ayırarak enkaz yığınını azaltan ekipler, vatandaşlara ulaşmaya çalışıyor.

 

GEÇMİŞ OLSUN İZMİR

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer ise sosyal medya hesabından “İzmir´de meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten korusun” dedi. Haber: Kenan Kuzucu

Kırıkkale’de küçük çocuk kayboldu! Kırıkkale’de küçük çocuk kayboldu!