Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe
GÜNCEL 13.08.2015 17:05:51
TÜRKİYE HÜKÜMETSİZ KALMAZ

TÜRKİYE HÜKÜMETSİZ KALMAZ

Nöbetçi vekil kapsamında Ak parti il binasına gelen Milletvekili Oğuz Kağan Köksal basın mensuplarıyla bir araya gelerek gündemi değerlendirdi. Köksal Türkiye´nin hükümetsiz kalmayacağını koalisyon görüşmelerinden çıkacak sonuca g?

AK Parti il başkanlığında her hafta düzenlenen nöbetçi vekil uygulaması kapsamında Oğuz kağan Köksal vatandaşların dilek ve isteklerini dinledi. Vatandaş buluşması öncesi Köksal basın mensupları ile araya gelerek gündeme dair açıklamalarda bulundu Köksal parti olarak her şeye hazır olduklarını belirtti. Köksal burada yaptığı konuşmada , “Parti bize program hazırlıyor. Halk günün ardından ilçe Sivil toplum kuruluş ziyaretleri yapıyoruz.  Gerek ben gerek Ramazan Can ile ziyaretlerimiz devam ediyor. Halk günün ardından parti ne yapın derse onu yapıyoruz. Türkiye geneline bakarsak  koalisyon görüşmeleri sürüyor. Görüşmeler devam ediyor. Sonuç ne çıkar belli olmaz. Seçimin ardından ertesi gün Başbakanımız verdiği bir mesaj vardı o mesajı uyguluyoruz. Biz vatandaşın verdiği oy getirdiği yer başımızın tacıdır” diye konuştu.

 

ÜLKE SORUNLARI İÇİN DİYALOGLAR OLDU

Çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Köksal , “Cumhurbaşkanımız Başbakanımızı hükümet kurma görevini verdi. Partilerle görüşme oldu. Çalışmalar devam etti. Çeşitli görüşmeler yapıldı. Biz üzerimize düşeni yapıyoruz. Hükümet arayışı içinde olduk. Şuandaki hükümet AK parti hükümetidir. Her şeye hakim olarak işleri yürütüyoruz. Türkiye hükümetsiz kalmaz sözünü yerine getiriyoruz. Bu çalışmalar dışında ihtiyaç olan birlik beraberlik noktasında siyasi partiler arasında ülke sorunları için diyaloglar oldu” şeklinde konuştu

 

DİLEK VE İSTEKLERİNİ DİNLİYORUZ

Köksal, “İki parti arasında uzun süredir devam ediyor önümüzdeki günlerde sonuç belli olacak biz teşkilat olarak ne zaman olursa olsun her türlü seçime hazırız üzerimize düşen koalisyon kurma görevi vardı şartları zorladık netice itibari ele iki parti düşüncesi ayrı hedefleri ayrı değişik iki, üç partinin bir araya gelmesi ancak anlaşa bilmekle mümkün herkes kendi şartını ortaya koyuyor şuan gündem bu Kırıkkale´de yatırımlar devam ediyor.  Biz her zaman vatandaşla iç içeyiz seçimde olduğu gibi seçimin ardından da Kırıkkale´de vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz meclisin tatil olmasına rağmen hem mecliste hem Kırıkkale´de vatandaşların dilek ve isteklerini dinliyoruz” ifadelerini kulandı.

 

İL VE İLÇELER OLARAK HAZIRIZ

Köksal´ın konuşmasının ardından ise İl Başkanı Mürsel Akçay yaptığı konuşmada, “Biz programlar hazırlıyoruz. Vatandaş sivil toplum kuruluşları ile görüşerek operasyonları ve bir takım görüşmeler yapıyoruz. Nasıl bir yol izlensin nasıl karar verilsin bunları soruyoruz. Şehit ve gaziler derneği ile görüşmelerimiz oldu. Vatandaşlarımız operasyonlar devam etsin istiyor. Şehitler gerekirse bizim çocuklarımız olsun ama terör bitsin istiyorlar. Bu görüşmeler devam edecek. Vatandaş koalisyon istiyor. Ancak daha sıkıntılı olacaksa olmasın seçim olsun diyorlar. İnşallah hayırlısı olsun. Genel merkezimize çalışmaları aktarıyoruz. İl teşkilatı olarak seçime il ve ilçeler olarak hazırız” dedi. Basın toplantısının ardından ise Köksal ve Akçay vatandaşların dilek ve isteklerini dinleyerek anında çözüm bulmaya çalıştılar.  


Diğer Haberler

29.03.2024

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

20.03.2024

19.03.2024

18.03.2024

16.03.2024