İNSANLARIMIZ KORKUSUZDUR

Memur-Sen Kırıkkale İl Başkanı ve Sağlık-Sen Şube Başkanlığı görevlerini yürüten başkan Akdoğan, “Tarihin hangi sayfasını çevirirseniz çevirin; Türk Milleti´nin; himaye, hegomanya, manda zihniyeti, sömürgecilik anlayışını asla kabul etmeyen, Bağımsızlığı uğruna gözünü kırpmadan her türlü orantısız mücadelede an tereddüt göstermeksizin tek vücut, tek beden olarak tepki vermiş olduğunu ve açıkça söylemek gerekirse hiçbir tehdide itibar etmeyen korkusuz bir millet olduğu gerçeği ile yüz yüze gelirsiniz.”

AZALMADAN DEVAM EDEN BİR GERÇEKLİK

“Bu bizim bir kültürümüzdür. Genlerimizle bu ruhu nesilden nesile taşıyabilen kadim bir milletiz. Zaman içerisinde birçok defa bu gerçeği unutan veya bu gerçeğin değiştiğini umarak hamleler yapanlar olmuş ve hakları olan cevabı tüm ciddiyetiyle almışlardır. Milletimizin bağımsızlığına olan aşkı binlerce yıldır azalmadan devam eden bir gerçekliktir.

Son günlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında ülkemizin birçok konuda göstermiş olduğu ivme ve kararlı hamleler birtakım çevreleri rahatsız etmektedir. Yeni dünya düzenine geçişin gerçekleştiği bu günlerde Türkiye´yi dışarı atmak düşüncesi ile Haçlı zihniyeti canlandırılmaya çalışılmaktadır.”

23 Nisan, Türkiye Cumhuriyeti'nin onlara olan güveninin göstergesidir 23 Nisan, Türkiye Cumhuriyeti'nin onlara olan güveninin göstergesidir

İCAZET BEKLEYECEK BİR MİLLET DEĞİLDİR

“Bunu zaman zaman değişik aktörlerin bir araya gelmelerinden ve açıklamalarından gayet net bir şekilde anlamaktayız. Yunanistan yine Avrupa´nın Şımarık çocuğu hüviyetinin gereğini yerine getirmeye başlamış, Doğu Akdeniz´de Ülkemizi kıyılarına hapsetmek niyetiyle Avrupa Birliği´ni arkasına alma çabası içerisinde girmiştir. Türkiye´nin Doğu Akdeniz´deki hakkı yeni bir hak değil yüzlerce yıldan beri var olan iradesidir. Bilinmelidir ki; Bu habis zihniyetlere karşı galebe çalan tek millettir

Haber: Ahmet Ünal