Kırıkkale TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, Türk Polis Teşkilatı´nın kuruluşunun 174. yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve halkımızın can ve mal güvenliği için canı pahasına görev yapan güvenlik teşkilatımızın kuruluş yıldönümünü en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

ÜLKEMİZİN GÖZ BEBEĞİ

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında, Türk Polis Teşkilatı´nın ülkemizin bölünmez bütünlüğü için verdiği mücadelenin önemine vurgu yapan Başkan Varlı, “Türk Polis Teşkilatı, 174 yıllık köklü geçmişiyle yurdumuzun, şanlı bayrağımızın ve aziz milletimizin yılmaz koruyucusu ve savunucusu olarak üstün bir hizmet anlayışıyla faaliyetlerini sürdürmektedir. Emniyet teşkilatımız; kendisini sürekli yenileyen, gelişen teknolojileri en iyi şekilde kullanan, yüksek disiplin anlayışına sahip personeli ve modern donanımıyla ülkemizin en köklü, göz bebeği kurumlarından biridir”

24 SAAT GÖREVDELER

Açıklamasında, toplumun huzur ve güvenliğini sağlamak için gece-gündüz canla başla görev yapan emniyet teşkilatının tüm mensuplarına teşekkür eden Başkan Varlı, emniyet teşkilatının sadece adi suçlarla değil, ülkeyi bölmek ve parçalamak isteyen vatan hainleriyle de ağır şartlara rağmen 24 saat esasına göre canları pahasına kahramanca mücadele ettiklerine vurgu yaptı. Güvenlik güçlerinin terör örgütü mensuplarının topraklarımızdan kökünü kazımak için verdikleri mücadeleye dikkat çeken Varlı, emniyet teşkilatının bundan sonra da topluma güven veren hizmetlerini yüksek bir şuurla ve halkla bütünleşerek en iyi şekilde devam ettireceğine inancının tam olduğunu ifade etti.

YURDUMUZUN HER KÖŞESİNDE

Kırıkkale’de acılı anne 15 yaşındaki kızını arıyor Kırıkkale’de acılı anne 15 yaşındaki kızını arıyor

Kırıkkale TSO olarak emniyet güçlerinin yürüttüğü çalışmalarda bundan önce olduğu gibi bundan sonra da üzerlerine düşen ne varsa desteğe her zaman hazır olduklarını belirten Varlı, ‘Türk Polis Teşkilatının 174. kuruluş yıldönümünde, vatan uğruna canlarını veren tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yâd ediyor, halkımızın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan ve yurdumuzun her köşesinde görev yapan tüm polislerimizin haftasını en içten duygularımla kutluyorum' diye konuştu. Haber: Emel Selci