Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şubesi tarafından temsilciler meclisi toplantısı düzenlendi. Toplantı sonrasında Samsun Yeşilyurt Demir Çelik Fabrikasında çalışan üyelerini iş başında ziyaret eden Kırıkkale Şube Başkanı Murat Demirbaş, işçilerin gündeme dair sorularını cevapladı ve gerekli bilgilendirmelerde bulundu.

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU  

Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Murat Demirbaş, Şube Mali Sekreteri Harun Doğan Kırıkkale Şubesine bağlı Samsun Yeşilyurt Demir Çelik Fabrikası işyeri temsilcilerinin katılımı ile Türk Metal Sendikası Temsilciler Meclisi Toplantısı yapıldı. Bölge Temsilciliğinde Şube Başkanı Murat Demirbaş başkanlığında gerçekleşen toplantıda Çalışma hayatı, Sendikal konular, İşyeri genel durumu, Pandemi sürecinde işyerinde alınan önlemler, iş yerindeki çalışma koşulları olmak üzere birçok konuda bilgi alışverişinde bulunuldu.

FABRİKA ZİYARETİ

Kırıkkale’de ‘Hac hazırlık kursu’ başlıyor Kırıkkale’de ‘Hac hazırlık kursu’ başlıyor

Toplantının ardından fabrika ziyaretinde bulunuldu.  Ziyaretlerle ilgili bilgiler veren Başkan Demirbaş, “Şubemize bağlı Samsun Yeşilyurt Demir Çelik işyerimizde çalışan emekçi kardeşlerimizi çalışma alanlarında ziyaret ettik. Ülkemiz için işçinin emeği büyüktür. Onların her zaman yanındayız. Onların nasıl mücadele ve emek harcadığını hepimiz biliyoruz. Genel Başkanımız Pevrul Kavlak´a Genel Başkan Yardımcımız Halil Faki Erdal´ın kendilerine selamlarını ilettik. Yesilyurt emekçisi kardeşlerimizin gündeme dair sorularını cevapladık ve gerekli bilgilendirmelerde bulunduk. Sendika olarak emekçinin, ekmeği ve alın teri için mücadele veren herkesin yanında olduğumuzu bir kez daha göstermek istedik. İnşallah herkese kazasız, belasız bir çalışma dönemi temennisinde bulunuyorum” dedi. Haber: Kenan Kuzucu