Şube Başkanı Teke, MKEK Mühimmat Fabrikası Tapa işletmesindeki üyelerini ziyaret etti. Tezgahları başında üyelerini ziyaret eden Başkan Teke ve şube yönetimi üyelerine işlerinde kolaylıklar diledi.

 

 

TEKE İŞÇİLERİ UNUTMUYOR

Sendika Başkanı Teke, MKEK´de çalışan işçileri unutmuyor. Her fırsatta fabrikaları gezen Başkan Teke ve ekibi sık sık işçiler ile bir araya gelerek fikir alış verişinde bulunuyor. Fırsat buldukça ilimizde bulunan tüm fabrikaları gezerek üyelerini yalnız bırakmayan Başkan Teke, “Her fırsatta arkadaşlarımız ile bir araya gelip çay içip sohbet ediyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız projeler hakkında arkadaşlarımıza devamlı bilgiler veriyoruz” diye konuştu.

 

TEŞEKKÜRLER TEKE

Kırıkkale’nin genç sporcuları keşfediliyor! Kırıkkale’nin genç sporcuları keşfediliyor!

Başkan Teke´nin kendilerini sık sık ziyaret ettiğini belirten işçiler ise; “Başkanımızı aramızda görmekten mutlu oluyoruz. Allah razı olsun bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmıyor.  Fabrikalarımıza gelerek tezgahlarımızın başında bizleri ziyaret ediyor. Bir sıkıntımız var mı diye soruyor” dediler. Ziyaretlere Şube Sekreteri Zekai Tufan´da eşlik etti.