Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kırıkkale il temsilciliği tarafından lise öğrencilerine yönelik düzenlenen Enderun Okulu Projesi tamamlandı.

Öğrenciler, şehit ailesini ziyaret etti Öğrenciler, şehit ailesini ziyaret etti

 

TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTILAR

Kırıkkale Merkezde bulunan Kültür Merkezi´nde gerçekleştirilen program, toplam 2 etaptan oluştu. Enderun Okulu Projesi´ne katılmaya hak kazanan gençlere hukuk, diplomasi, mühendislik ve tıp alanında konunun uzmanları tarafından eğitimler verildi. Hukuk alanında Kırıkkale Baro Başkanı Erol Çakır, Tıp alanında Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Fatma Sönmez, Psikolojik Danışmanlık ve Rehabilitasyon uzmanı Doç. Dr. Mehmet Kandemir, Diplomasi bölümü Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölüm başkanı Prof.Dr.Cemal Fedai, Psikolojik Danışmanlık ve Rehabilitasyon uzmanı Doç, Dr. Mehmet Kandemir ,Mühendislik alanında  Doc.Dr.Evren Özcan öğrenciler ile bir araya gelerek Liseli öğrencilere tecrübeleri hakkında bilgiler verdiler.

 

GENÇLERİMİZ İÇİN FAYDALI OLDU

TÜGVA Kırıkkale il Temsilcisi Çağrı Parlak, ‘´Enderun Okulu Projesi ile gençlerin daha lisedeyken kendilerini geliştirme fırsatı bulacağına inanıyoruz. Bugün yine TÜGVA olarak önemli bir çalışmaya imza attık. Kırıkkale´de alanında söz sahibi olan isimler bugün Liseli kardeşlerimizle bir araya geldi. İnanıyorum ki genç liseli kardeşlerimiz burada edindikleri bilgi ve birikimleri ile liseden mezun olduktan sonra seçecekleri mesleğe daha emin adım atacaklarını düşünüyoruz.Gençler gençliğimizi siz gençler için harcamaya hazır abileriniz olarak yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz´´ ifadesini kullandı. Haber: Emel Selci