leştirilen ziyarette, Vali Sezer, yönetim kurulu üyelerinin genç olmasından ötürü İl Temsilcisi Çağrı Parlak´ı tebrik etti.

 

TÜGVA OLARAK GENÇLERİN YANINDAYIZ

Ziyarette kısa bir bilgilendirme yapan Kırıkkale Temsilcisi Çağrı Parlak, “TÜGVA ailesi olarak; gençlerimizin manevi ve sosyal gelişimlerine katkı sağlayacak faaliyetler düzenliyor, her alanda donanımlı yetişmeleri adına projeler geliştiriyoruz. Kırıkkale´mizin geleceği olan, aktif iyilikle, güzel ahlakla ve kardeş olmanın bilinci ile anlamlı hedefler peşinde koşan, dünyanın bu halini değiştirmeye yatkın ve ümmetin derdini taşıyan gençlerimiz için vakıf çalışmalarımızı yürütüyoruz. İnanıyorum ki yeni dönemde güzel işlere, güzel projelere imza atarak bizden sonra gelecek olan yönetimlere başarılı bir TÜGVA teslim edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Kırıkkale’de ‘Hac hazırlık kursu’ başlıyor Kırıkkale’de ‘Hac hazırlık kursu’ başlıyor

TÜGVA´YI YAKINDAN TAKİP EDİYORUM

Kendisine yapılan ziyaretten ötürü son derece mutlu olduğunu ifade eden Kırıkkale Valisi Yunus Sezer “Kırıkkale´miz şirin bir ilimiz. Buraya vali olarak görevlendirildikten sonra kolları sıvadık. Amacımız ve gayemiz gök gukbede hoş bir seda bırakabilmektir. Gerek Ankara da iken gerek ise diğer illerimizde TÜGVA´yı tanıma fırsatım oldu. Başarılı bir vakıfsınız. Sizleri şahsınız olmak üzere ve ekibini ayrıca kutluyorum, inanıyorum ki Kırıkkale de güzel çalışmalara hep birlikte atacağız. Yine ayrıca yönetiminizi tebrik ediyorum, genç ve azimli bir ekipten oluşuyorsunuz. Sizlerle güzel çalışmalar yapacağımız kanaatindeyim. Bireyler ve insanlarımız için bu şehir için atılacak her olumlu adımda, projede yanınızdayım” dedi.

 

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ KATILDI

Ziyarete, Teşkilat Başkanı Abdullah Oğuz, Ortaokul Koordinatörü İbrahim Bozkurt, Lise Koordinatörü Erhan Babadağ, Üniversite Koordinatörü M. Emin Kankal, Çalışan Koordinatörü Mahmut Esad Bozdemir,  Eğitim Koordinatörü Orçun Toprak, Medya iletişim Koordinatörü Hasan Akyıldız, idari ve Hukuki işler Koordinatörü Murat Turan, Yurt Koordinatörü Osman Erdoğan, Mali işler ve Kaynak Geliştirme Koordinatörü Mert Soyalp ile birlikte  Kırıkkale Valiliğini Ziyarete bulundular. Haber: Ahmet Özhan