Kırıkkale’de acılı anne 15 yaşındaki kızını arıyor Kırıkkale’de acılı anne 15 yaşındaki kızını arıyor


 

Kırıkkale TÜGVA Temsilciliğine bağlı Üniversite birimi farklı bir çalışmaya imza attı. Yukarı Mahmutlar ilköğretim okulunu ziyaret eden üniversite öğrencileri okulda öğrenim gören ilkokul öğrencilerine kitap, deneme testi hediye ederek öğrencileri mutlu ettiler.

 

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Tüm Türkiye ile aynı anda yürütülen Proje kapsamında Kardeş okul projesi adı altında Kırıkkale´deki Yukarı Mahmutlar köyündeki ilköğretim okulunu ziyaret eden TÜGVA heyeti öğrencileri mutlu ettiler. Okulda öğrenim gören öğrenciler ile bir araya gelen TÜGVA Üniversite birimi öğrenciler ile keyifli bir gün geçirdiler.

 

HEDİYELER VERİYORUZ

Konu ile alakalı kısa bir konuşma yapan TÜGVA Kırıkkale il Temsilcisi Çağrı Parlak, “Üniversite de okuyan öğrenci kardeşlerimiz her ay ilimizde bulunan bir okulu ziyaret ediyor, bu kapsamda ziyaretlerin hatıra niteliğinde olması için öğrenci kardeşlerimize hatıra hediyeler veriyoruz. Bu ayki ziyaretimizde öğrencilerimize onların okuyabileceği Kitap, Deneme kitapçıkları getirmeyi düşündük. Milli eğitim müdürlüğümüz koordinesinde bu okul seçildi.”

 

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER

Bizde her ziyaretimizde olduğu gibi bu okulumuzu Kardeş okul yaptık. Elimizden geldiği kadar okulumuzun, öğrenci kardeşlerimizin yanında olacağız. Bugün bu ziyaret kapsamında güzel dostluklar edindik, inanıyorum bu gençlerimiz yarın memleketimizde söz sahibi olacaklardır” ifadesini kullandı. Ziyaretin ardından İlköğretim okulunda okuyan öğrencilere hediyeleri verildi ve toplu fotoğraf çekinildi. Haber Merkezi