2013-2014 Futbol sezonuna sıkıntılarlabaşlayan Kırıkkalespor sezon başında lige dar bir kadro ile startverdi Ligin ilk devresinde oynanan 13 maçlık periyotta kadrooluşturmakta sıkıntı çeken ve elinde bulunan futbolcularla maçlara çıkan temsilcimiz ilk yarının sona ermesi ile birlikte takıma yeni transferler planlıyordu. Ancak Yönetim Kurulu tüm imkanları seferber etmesine rağmen takımın ihtiyacı olan en az 5 veya 6 transferden sadece 3 ünü gerçekleştirebildi. Maddi sıkıntılar nedeni ile yapılamayan transferler takıma 2. yarıda sıkıntı yarata bilir. Grupta yer alan rakip takımların hemen hemen tamamı kadrolarını güçlendirerek 2. yarıya başlayacaklar. Kırıkkalespor ara transfer döneminde kadrosuna 3 yeni isim katarken eski kadrosundanda 2 futbolcu ile yollarını ayırdı.

KIRIKKALESPOR'UN YENİ TRANSFERLERİ

MUHAMMET ALİ KIZILKAYA

7 Kasım 1994 Karapınar doğumlu genç futbolcu Futbola 2004 yılında Karapınar Belediyespor'da başladı. Genç yetenek, 4 yıl Karapınar forması giydikten sonra, Torku Konyaspor tarafından keşfedildi. Torku Konyaspor'da 5 yıl geçiren oyuncu, orta sahada ve kanatlarda görev alabiliyor. Sarayönü Belediyespor'da bu sezonun ilk devresinde oynadığı13 karşılaşmada iyi bir performans ortaya koyan Muhammet Ali Kızılkaya sezon başında da Kırıkkalespor'un gündemine gelmişti. Ancak transferi bir türlü gerçekleşemeyen genç futbolcunun transferi ara transfer döneminde gerçekleşti ve kendini Kırıkkalespor'lu yapan imzayı atarak takımla birlikte çalışmalara başladı. Genç ve yeteneği olan futbolcudan Kırıkkalespor'un bu yıl ve ilerisi için takıma büyük katkı sağlaması bekleniyor.

KIZILKAYA'NIN MAÇ VE GOL CİZELGESİ

Maç Kategorisi

Toplam Maç

Toplam Gol

Bölgesel Gençlik Geliştirme U18 Türkiye Finalleri

3

0

Bölgesel Gençlik Geliştirme U18

12

4

BAL Ligi

13

2

A2 Ligi

47

6

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ABDULLAH YEŞİLYURT

18 Kasım 1979 Kırıkkale doğumlu olan golcü futbolcu Abdullah Yeşilyurt futbola 1996 yılında Çelikspor'da başladı.1999 yılında ilk profesyonellik hayatına Kırıkkalespor'da başlayan golcü futbolcu 2001 yılına kadar kırmızı-lacivertli forma altında ter döktü. 2001 yılında Elazığspora transfer olan Yeşilyurt 2003 yılına kadar bu takımda oynadı 2003 yılı transfer döneminde Orduspor'atranfer oldu Orduspordan tekrar Kırıkkalespor yolunu tutan golcü futbolcu 2003-2005 yılları arasında Kırıkkalespor için ter döktü. 2005-2006 sezonunda Afyonkarahisar 2006-2007 yılında Ofspor 2007-2008 sezonunda Akhisar Gençlikspor 2008 -2009'da Kırıkkalespor 2009 sezon ortasında BodrumBelediyespor takımlarında ter döktü 2010 sezonunda Kırıkkale 1. Amatör kümede mücadele eden Mühimmatspor ile anlaşma yapan golcü futbolcu 3 sezondur sarı lacivertli formayı giyerek takımına önemli katkıda bulundu.

Mühimmatspor forması altında başarılı maçlar çıkaran Abdullah Yeşilyurt, 2013-2014 futbol sezonunun ara transfer döneminde tekrar kırmızı-lacivertli ekibe döndü.

Yeşilyurt Bana güvenenleri

Asla mahcup etmeyeceğim

Kırıkkalespor Teknik heyetin verdiği raporlar doğrultusunda Kırıkkalespor'a tekrar dönüş yapan tecrübeli golcü futbolcu Abdullah Yeşilyurt yönetim kurulu ile bir araya gelerek anlaşma sağladı. Tecrübeli futbolcu Abdullah Yeşilyurt 'Beni transfer eden başta yönetim kuruluna vehocamız Hüseyin Cengiz olmak üzere herkese teşekkür ederim. Kamp çalışmalarında göze girerek Kırmızı-lacivertli forma altında kendimi kabul ettirip, takımımızın başarısında pay sahibi olmak için elimden geleni yapacağım. İnşallah tüm camia olarak takımımız istenen başarıyı yakalar dedi.

Abdullah daha önceleri futbol oynadığım Kırıkkalespor'daolmaktan son derece mutluyum amacımız tekrar Kırıkkalespor'u o eski günlerine döndürmektir bana güvenenleri asla mahcup etmeyeceğim Kırıkkalespor büyük bir camiadır burada bulunmaktan son derece mutluyum dedi

Cengiz Takımakatkısı olacak

Kırıkkalespor Teknik direktörü Hüseyin Cengiz yaptığı açıklamada takım olarak sezonun ilk devresinde gol noktalarına zaman zaman sıkıntılı günler yaşadık transfer dönemindede bu camiayı yakinen bilen ve uzun yıllar bu takımın başarısı için ter döken futbolcu olan Abdullah Yeşilyurt'u kadromuza kattık Forvet hattında yer alan tecrübeli futbolcumuz'dan takım olarak yararlı olacağına inandığım bir arkadaşımız kamp çalışmalarında kendini toparlayarak lige hazır girmesini sağlayacağız ifadesini kullandı.

YEŞİLYURT'UN MAÇ VE GOL CİZELGESİ

Maç Kategorisi

Toplam Maç

Toplam Gol

Türkiye Kupası

4

0

TFF 3. Lig

68

22

TFF 2. Lig

55

7

PTT 1. Lig

19

2

2. Lig

46

10

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RAMAZAN KORAY TETİK

22. Haziran 1988 Kırıkkale Doğumlu olan Kaleci Ramazan Koray Tetik futbola 1999 yılında Kırıkkalespor alt yapısında başladı. 2001 yılında Ankaragücü'ne transfer olan Tetik 2003 yılında Kepez Belediyespor'a 2005 yılında ise tekrar Kırıkkalespor'a dönüş yaptı. 2011 senesine kadar Kırmızı –lacivertli formayı giyen tecrübeli kaleci 2011 sezonun 'da Gölcükspor'a 2012sezonunda Kırıkhanspor'a aynı sezon içerisinde ise Yimpaş Yozgatspor'a transfer olan Tetik 1 sezon burada görev yaptı 2013 sezon başında İstanbul Vefaspor'a transfer olan Tetik ara transfer döneminde yuvası olan Kırıkkalespor takımına geri döndü.

TETİK YUVAMA DÖNDÜĞÜM İÇİN MUTLUYUM

Sezon başında Kırıkkalespor'un file bekçiliğini yapan Tayfun Yıldırımhan'ınSincan Belediyesporile anlaşmasının ardından MKE Kırıkkale spor kaleci arayışına Ramazan Koray Tetik ile son verdi.

Kırıkkalesporun tecrübeliyeni filebekçisi Koray Tetik tekrar eski yuvama döndüğüm için çok mutluyum Kırıkkalespor'un başarısı için elimden gelen tüm gayreti göstereceğim taraftarlarımızı özledim onların vereceği destekle Kırıkkalespor'u layık olduğu yere taşımak adına tüm takım arkadaşlarımızla el ele vereceğiz ifadesini kullandı.

TETİK 'İN MAÇ CİZELGESİ

Maç Kategorisi

Toplam Maç

Türkiye Kupası

2

TFF 3. Lig

49

BAL Ligi

10

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TAKIMDAN AYRILANLAR

Kırıkkalespor'un sezon başından beri kalesini koruyan Kaleci Tayfun Bekir Yıldırımhan ile YasinKale Kırıkkalespor ile yollarını ayırdı.

TAYFUN SİNCAN BELEDİYESPOR'A GİTTİ

Kırıkkale doğumlu olan Kaleci Tayfun Bekir Yıldırımhan Sezon Başında DerinceBelediyespordan transfer edilmişti. Genç kaleci ligin ilk yarısında oynanan 13 maçın tamamında görev alırken toplam 1170 dakika forma giydi 3 kezde sarı kart gören genç kaleci Grubumuzda lider durumda bulunan Sincan Belediyespor ile anlaşma sağladı ve yeni takımı Sincan Belediyespor'un başarısı için ter dökecek.

YASİN KALE YENİMAHALLE BELEDİYESPOR'A GİTTİ

1986 Ankara Keçiören doğumlu olan orta saha futbolcusu Yasin Kale ara transfer döneminde Kırmızı- lacivertli ekiple yollarını ayırdı. Sezon başında Ankara Akyurt Belediyespor'dan transfer edilen futbolcu ligin ilk yarısında forma giyme şansı hiç bulamadı. 13 haftalık ligperiyotun'da 12 kez 18. Kişilik kadroya girmeyi başardı. Kale bu sürede 1 kez oyuna sonradan girerek sadece 10 dakika forma giyme fırsatı bulabildi. Kırıkkalespor'da forma şansı bulamayan Yasin Kale ara transfer döneminde Ankara süper Amatör küme takımlarından Yenimahalle Belediyespor takımı ile sözleşme imzaladı.

Transfer dönemi 14 Şubat da sana erecek

2013-2014 futbol sezonunda Amatör Futbolcu İkinci Transfer ve Tescil Dönemi, 2 Ocak 2014 de başladı. Transfer dönemi 14 Şubat 2014 Cuma günü sona erecek.