Ligin ilk devresini son haftalarda aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle orta sıralarda kapatan kırmızı şimşeklerde ikinci yarı öncesi transfer döneminde oldukça hareketli günlerin yaşanması bekleniyordu. Ancak gerek kulübün içindeki ekonomik sıkıntı gerekse transfer için planlanan görüşme halindeki futbolcuların maliyet artışı transferi çalışmalarını Arapsaçına çevirmişti.
3 transfer yapıldı
İkinci devre çalışmaları başlaması ile birlikte 4 futbolcu ile yapılan görüşmelerde sonuç alınamaması nedeniyle alternatif futbolcu arayışına giren yönetim kurulu teknik kadronun belirlediği 3 futbolcu ile anlaşma sağladı. Geçtiğimiz yıllarda Kırıkkalespor forması giyen forvet mevkiinde oynayan Abdullah ve kaleci Koray ile anlaşma sağlandı. Dış transferde ise Sarayönüspor'dan Muhammet'i transfer etti.
Mecburen kapattık
Kırıkkalespor Teknik direktörü Hüseyin Cengiz transferi bitirdiklerini söyledi. Cengiz istedikleri futbolcuların maliyet artışı ve kulübün içindeki ekonomik sıkıntı nedeniyle böyle bir karar aldıklarını ifade etti. Cengiz 'İstediğimiz futbolcuları alamadık. Ancak transfer ettiğimiz futbolcu arkadaşlarımızda takımdaki eksiklikleri gidereceğine inandığım futbolcular. Mevcut kadromuzu koruyacağız. Elimizdeki futbolcu kadrosu ile ligi iyi bir yerde bitireceğiz' dedi.