23 Nisan, Türkiye Cumhuriyeti'nin onlara olan güveninin göstergesidir 23 Nisan, Türkiye Cumhuriyeti'nin onlara olan güveninin göstergesidir

Tarım Orman Çalışanları Birliği Sendikası (TOÇ BİR-SEN) Kırıkkale–Çankırı 40 no´lu  Şube Başkanlığı seçimi, Kırıkkale Öğretmen Evi Toplantı Salonu´nda  gerçekleştirildi. Hacı Yılmazer ve Doğan Şahin´in listesinin yarıştığı kongreye yoğun bir katılım oldu.

 

BÜYÜK İLGİ

Kongreye, Toç-Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Fatih Doğan, Toç-Bir Sen Kadın Kolları Genel Başkanı Emine Akgün, Kırıkkale Tarım ve Orman İl Müdürü Sırrı Yılmaz, Çankırı Tarım ve Orman İl Müdürü Osman Çakır, Kırıkkale Orman İşletme Müdürü Alper Çimen, Çankırı Orman İşletme Müdürü İlkay Günay, Toprak Mahsulleri Ofisi Şube Müdürü Ahmet Aktaş, Kırıkkale Memur-Sen İl Başkanı Yaver Yalçın, Toç-Bir Sen 1 Nolu Şube Başkanı Aslan Vegiz, Eğitim  Bir-Sen Üniversite Şube Başkanı Murat Şahin, Ben Bir-Sen Şube Başkanı Tuncay Bulut ve çok sayıda davetli katıldı.

 

BEN DEĞİL BİZ DİYECEĞİZ

TOÇ-BİR Sen Genel Başkan Yardımcısı Fatih Doğan ve Çankırı Tarım ve Orman İl Müdürü Osman Çakır kongrede birer konuşma yaparak kongrenin başarılı geçmesi temennilerinde bulunmuş, gerçekleşen kongre sonucu, Toç-Bir Sen 40 no´lu şube başkanlığı seçiminde oy kullanan 362 üyenin 271 oyunu alarak kazanan Hacı Yılmazer ve ekibi oldu. Kırıkkale Toç-Bir Sen Şube Başkanlığını kazanan Hacı Yılmazer konuşmasında; “ Bismillah diyerek çıktığımız bu yolda Üstad Necip Fazıl´ın dediği gibi “Kökü ezelde ve dalı ebedde anlayışını hiç aklımızdan çıkarmadan; Tarım ve Orman hizmet kolunun yetkili sendikası olarak hizmet ederken daima “ben değil biz diyeceğiz”

 

DİMDİK DURMAYA DEVAM EDECEĞİZ

“Üyelerimizin, sosyal ve özlük haklarının geliştirilmesi için verdiğimiz mücadelemizi kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz. Daima Hakkın ve haklının yanında olmaya, Mazluma ve mağdura omuz vermeye, Zalimin ve zulmün karşısında Elif gibi dimdik durmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, şahsıma ve yönetimime vermiş olduğunuz destek için teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum” dedi. Haber Merkezi