TERÖR SALDIRISINI KINADI

TGK Yönetim Kurulu üyesi ve Kırıkkale Müstakil Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Selci, Ankara´da meydana gelen terör saldırısında 28 kişinin katledilmesi, yaklaşık 80 kişinin de yaralanması ile sonuçlanan terör saldırısını sert bir dille kınadı.

 

BUNUN HESABI SORULACAK

Kınama ve başsağlığı mesajı yayınlayan TGK yönetim kurulu üyesi Selci, terörün bir insanlık suçu olduğuna dikkat çekerek, “Masum halka ve onları korumakla görevli güvenlik güçlerine yönelik saldırıları şiddet ve nefretle kınıyorum. Bu bombalı saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin arkasında ki karanlık güçler mutlaka ortaya çıkartılmalı. Ve bunun hesabı da misliyle buna destek veren kim varsa hepsine sorulmalı”

Kırıkkale’de 14 bin kişi akraba evliliği yaptı Kırıkkale’de 14 bin kişi akraba evliliği yaptı

 

TERÖRİSTLERİN GERÇEK YÜZLERİ ORTAYA ÇIKACAK

Selci açıklamasının devamında; “Acımız yine çok büyük kanla ve kaosla beslenen teröristlerin gerçek yüzleri Ankara´da bir kez daha bütün çirkinliğiyle ortaya çıkmıştır. Bu zor günleri ülke olarak dayanışma içerisinde atlatacağımıza olan inancımla saldırıda hayatını kaybedenlere Allah´tan rahmet yakınlarına, TSK´ya ve tüm milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dilerim” dedi.