TEMAD´dan makale yarışması

 

Milletçe evde kaldığımız ve sıkıntılı günleri yaşadığımız bu günlerde Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığı halkımızın daha kaliteli vakit geçirmesi ve birlik beraberliğin tesisi için makale yarışması düzenledi.

 

BU GÜNLERİ ATLATACAĞIZ

Belediye Başkanı Çetiner müjdeyi verdi! Belediye Başkanı Çetiner müjdeyi verdi!

Yarışma hakkında bilgi veren TEMAD Şube Başkan Yardımcısı ve Basın Sorumlusu Fazlı Güventürk “Ülkemiz milletimiz ve aslında tüm insanlık ile bir virüs ile mücadele ediyoruz. Ülkemiz ve yerelde de Kırıkkaleli hemşerilerimiz ile birlikte bu günleri atlatacağımıza inanıcımız tamdır. Evde kaldığımız ve evde kalmayı teşvik ettiğimiz bu günlerde insanlarımızı okumaya ve özellikle birikimlerini yazamaya davet ediyoruz. Bu makaleler tarihe not niteliğinde olacaktır. Bu nedenle tüm halkımızı bu dijital etkinliğe davet ediyoruz”

 

YARIŞMA DÜZENLENDİ

Güventürk “Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığı tarafından Dünyayı etkisi altına alan bu Coronavirüs (Covid19) salgının ülkemizde de etkisini gösterdiği bu günlerde vatandaşlarımızın moral ve motivasyonunu artırmak, birlik ve beraberlik ruhunu geliştirmek amaçlı bir makale yarışması düzenlenmiştir.  Makalenin konusu salgın hastalıklar ve bu virüs salgının sosyal ve Toplumsal ve ekonomik anlamda hayatımıza etkisi olacaktır. Vatandaşlarımızı aynı zamanda kitap okumaya ve yazmaya teşvik etmek amaçlı bu yarışmanın şartları aşağıdadır. Yarışmaya tüm halkımız katılabilir ve bu zor günlerden geçtiğimiz günlerimizi daha etkin kullanabiliriz”

 

YARIŞMA ŞARTLARI

Yarışmaya son katılma tarihi 10 Mayıs 2020 dir.

Yarışma makalesi Arial 12 punto ile en fazla 3 A4 kâğıdı uzunluğunda olacaktır.

Yarışma metinleri elektronik ortamda hazırlanıp gönderecektir.

Yarışma konusu coronavirüsün hayatımıza etkisidir.

Makaleler bir heyet tarafından incelenecek ve Birinci ikinci ve üçüncülere şilt ve Milli ve manevi motifleri önceleyen çeşitli kitap ve sürpriz hediyeler verilecektir.  

Tüm katılımcılara e mail yoluyla katılım belgesi takdim edilecektir.

Tüm katılımcıların makaleleri kendi imsileri ile Kırıkkale yerel basınında Başkan yardımcımız Fazlı Güventürk´ün köşesinde sıra ile yayınlamaktır.

Yarışmaya makale gönderme adresimiz [email protected]