Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe
SİYASET 25.08.2015 18:19:30
TARİHİN ÇÖPLÜĞÜNE GÖMDÜK

TARİHİN ÇÖPLÜĞÜNE GÖMDÜK

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, Malazgirt Zaferi´nin 944. Yılı nedeni ile basın açıklaması yaptı. Göçer açıklamasında günümüzde yaşanan terör olaylarına atıfta bulunarak “Bu t

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer Malazgirt Zaferini yıldönümü nedeniyle yaptığı basın açıklamasında  Türk milleti açısından vatan kavramının çok büyük bir anlamı ve değeri olduğunu belirterek “Vatan bizler için Ahlat´ta bir mezar taşı, Edirne´de Selimiye minâresidir. Vatan Sivas´ta bir Selçuklu kümbeti, Bursa´da bir Osmanlı çeşmesi Vatan Dumlupınar´dır, Sakarya´dır, Çanakkale´dir. Malazgirt´te mübarek bir topraktır vatan. Yabancıya verilmez, elle paylaşılmaz kutsal bir yerdir. Vatan, coğrafyanın ruhuyla milletin ruhunun bütünleşmesi,  bağımsızlıkla tadıldığı zaman yüreğimizin şenliği, yerle göğü dolduran kâinatımızdır” ifadelerine yer verdi.

 

ANADOLU´DA YENİ BİR MEDENİYETİN IŞIKLARI YÜKSELMİŞTİR

Milletvekili Göçer açıklamasını devamında “İşte Malazgirt Zaferi ile birlikte, yaklaşık bin senedir vatan toprağı olan ve inşallah kıyamete kadar da vatan toprağı kalacak olan Anadolu´nun kilidi açılmıştır. Bir yandan Anadolu toprağı ebedî vatan olmaya başlarken, bir yandan da Bizans´ın köhnemiş zulüm idaresi çökmeye yüz tutmuştur. Bu zaferle birlikte, Anadolu toprakları için yeni bir devir başlamıştır. Önce Anadolu Selçukluları, sonra Osmanlılar ile zulmün yerini adalet, düşmanlığın yerini kardeşlik, kinin yerini sevgi almaya başlamış, Anadolu´da yeni bir medeniyetin ışıkları yükselmiştir.  Bu medeniyetin temelinde kökleri Hoca Ahmet Yesevî´ye uzanan insan sevgisi, toplumsal barış ve engin hoşgörü anlayışı bulunmaktadır. Bu esaslar üzerinde yükselen Anadolu Türk-İslâm medeniyeti, asırlarca bütün dünyada örnek bir liderliğin sembolü olarak parlamıştır” ifadelerini kullandı.

 YAHU SİZ GERİ ZEKALI MISINIZ?

Milletvekili göçer açıklamasını son kısmında günümüzde yaşanan terör olaylarına atıfta bulunarak “Bin yıldan beri Anadolu da, kardeşçe yaşadığımız ortamda, dış güçler ve de onların içimizdeki uzantıları, kansızlar;  kardeşi kardeşe düşürmek ve de bizi bölüp parçalamak istiyorlar. Cennet vatan Türkiye´mizde Kürdü Türk´ten ayrıymış gibi gösterip, aramıza nifak sokmaya çalışan ruhsuzlar hedeflerine ulaşamayacaktır. Türk Kürt kardeştir, ayrım yapan kalleştir, biz bu coğrafya da et ile tırnak olmuşuz, hısım akraba olmuşuz, bu ülkenin bir Kürt sorunu yoktur, bu ülkede elli kanlı ermeni çetecilerinden oluşan bir PKK terörü sorunu var. Dinsiz, marksist bir ideolojiye inanan ermeni itleri var, ve ne yazık ki, bu ermeni çetecilerinin yalan ve hain planlarına inanan, bazı şerefsiz, siyaset borazanlarının bölücülük ihanetleri var, en acısı ise Müslüman´ım diyerek, dini kullanarak, benim saf temiz inanmış Müslüman Türk evlatlarının oyunu alarak, bu ermeni bozuntusu, ateist Marksist PKK terör örgütünün kuklası, oyuncağı  olmuş bir hükümetimiz var. Her kesim tarafından aldatıldık diyerek salaklığını ortaya döken bu zihniyet, şimdi yine oy devşirmek için PKK bizi aldattı diyerek, yalanlarına bir yenisini daha katmıştır. Ben buradan bu hükümete sormak istiyorum Esad bizi aldattı, Cemaat bizi aldattı, PKK bizi aldattı diyorsunuz… Yahu siz geri zekalı mısınız!, manyak mısınız!, salak mısınız! Nesiniz? bir insan bu kadar aptal olamaz. Hadi diyelim kafanız basmadı, aklınız almadı biz sizi sürekli uyardık, ikaz ettik, yılandan dost olmaz dedik o zaman aklınız neredeydi” ifadelerini kullandı.


Diğer Haberler

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

20.03.2024

19.03.2024

18.03.2024

16.03.2024

15.03.2024