Kırıkkalegücü’nün rakibinde durum karışık! Maç öncesi para topluyor! Kırıkkalegücü’nün rakibinde durum karışık! Maç öncesi para topluyor!


2015-2016 Bölgesel Amatör Lig maçları başlıyor. Yaklaşık beş aydan bu yana takımlarına hasret kalan ve son oynanan Türkiye Kupası maçında tribünde yerlerine alan ancak oynanan futbol ve alınan sonuç dolasıyla hayal kırıklığı yaşan taraftarlar hafta sonunu iple çekiyor. Takımlarının on beş gün boyunca yaptığı antrenmanları ve hazırlık maçlarını sosyal medyadan takip eden taraftarlar Pazar günü saat 15:00´da oynanacak olan sezonunu ilk maçı olan Nevşehirspor maçı öncesi tüm sporseverleri tribüne davet ediyor. Şehrin belli bölgelerine yaptıkları afişle destek çağrısında bulunan taraftarların parolası ise “Sen yoksan bir kişi eksiğiz”.

MAÇ SONUNA KADAR DESTEK

Taraftar dernekleri maç sonuna kadar takımlarını destekleyeceklerini belirttiler. Taraftar dernek başkanları “ tüm şehrimizin tek takımız olan Türk metal kırıkkalespor7a destek vermelerini istiyoruz. Hafta sonu oynanacak olan maçta tribünde yerimizi alalım ve takımıza vereceğimiz destekle maç sonunda kazanarak üç puanı doyasıya kutluyalım” ifadesini kullandılar