Kırıkkalegücü-Gümüşhanespor maçında dördüncü gol sesi Kırıkkalegücü-Gümüşhanespor maçında dördüncü gol sesi

  İlimizin futbolda gururu olan Kırıkkalespor´un son maçta kendi sahasında Kayseri Yolspor´u 6-0 yenerek liderliğimizi devam ettirmenin sevincini yaşamaktayız diyen Kırıkkalespor taraftar grupları Takımımız üzerine oynanan oyunlara rağmen biz halen ayaktayız dediler. Taraftarlar son 3 maçta taraftarlarımızdan yoksun olarak maçlara çıkan takımımız bu önemli maçlardan alnının akı ile çıkmayı başardı. Buradan tüm teknik kadromuza ve bizlere galibiyet sevinci yaşatan tüm futbolcularımıza teşekkür ediyoruz ifadesini kullandılar.

KIRŞEHİRSPOR MAÇI DÖNÜM MAÇI

Taraftar grupları, Artık bu maçlar geride kalmıştır. Lige yeniden odaklanıp hedefimize ulaşmak için herkes üzerine düşen görevi yapmalıdır. Yarın Kırşehir´de oynanacak maç takımımızın dönüm maçıdır.  Zirve yarışını sürdürmemiz adına bu maçı mutlak kazanmak zorundayız dediler.

Taraftarlar, Rakibimizin gücünü biliyoruz iyi bir taraftar topluluğuna sahip bir takımla karşı karşıya geleceğiz rakibimizi yenecek güçteyiz. Ancak bu galibiyeti elde etmek kolay olmayacaktır. O nedenle futbolcularımız bu maça çok iyi motive olmalılar bu kritik deplasman için tüm taraftarlarımızı maça davet ediyoruz dediler.

Taraftar grupları, Yarın Kırmızı- Lacivert formasını ve atkısı giyen herkes tribünde yerini almalı ve 90 dakika boyunca ev sahibi ekibin taraftarları ile kavgadan ve küfürden uzak dostça ve centilmence takımlarımızı desteklemeliyiz dediler.

Taraftarlar, Maç öncesi, maç içerisinde ve karşılaşmanın sonunda taşkınlık yapan her kim olursa olsun bu kişileri engellemeliyiz ve uyarıda bulunmalıyız ifadesinde bulundular. Taraftarlar,   Gerçek Kırıkkalespor taraftarlarını yarın Kırşehirspor maçında desteğe bekliyoruz. Sahadaki 11 oyuncumuza güç verecek 12. adama ihtiyacımız var dediler.