Kırıkkale bu maça kilitlendi! Kırıkkalegücü’ne büyük destek Kırıkkale bu maça kilitlendi! Kırıkkalegücü’ne büyük destek


Yeni sezona Türk Metal Kırıkkalespor ismi ile girecek olan ilimizin tek futbol temsilcisindeki sessizlik taraftarları isyan ettirdi.Yönetimini kongrenin ardından başarı için çalışmaya hemen başlayacağını duyurmasının ardından önce iç transfer görüşmelerinde dört futbolcu ile anlaşma sağlandı. Daha sonra şok bir karar alan transfer komitesi geçen sene takımı başında başarılı olan ve taraftarın sevdiği teknik direktör Nihat Baran ile yolları ayırdı. Bu şok geçmeden takımın kaptanı celal ile yollar ayrıldı. Üst üste iki şokun ardından bir şokta hoca arayışı konusunda yaşandı. Kırşehirspor´un başarılı hocası Bekir barış cihan´a yapılan teklif red edildi. Bu gelişmeler ardından transfer komitesi acele bir karar alarak daha önce görüştüğü ancak anlaşma sağlayamadığı Sadullah Acele ile anlaşma sağladı.Acele´nin takımın başına getirilmesini ardından sessizliği bürünen Türk Metal Kırıkkalespor  yönetimine taraftardan tepkiler gelmeye başladı.

SOSYAL MEDYA

Her seferinde sosyal medyayı çok iyi kullandığını ifade ettiğimiz taraftar dernekleri isyanlarını sosyal medyadan dile getirmeye devam ediyor. Taraftarlar mesajlarında ve paylaşımlarında yönetimin sessiz kalışı ve transfer çalışmalarını ağırdan almasını protesto ediyorlar.

SESSİZLİK NEDEN

Muhafızlar taraftarlar grubu lideri Deniz Eren Öztürk yaptığı açıklamada yönetimin neden böyle bir yol izlediklerine anlam veremediklerini söyledi. Öztürk yönetim ile yaptıkları görüşmelerde sürekli dış trannsfer konusunda futbolcularla görüşme yaptıklarını ifade ettikleri belirterek “ Başarılı futbolcularımız bir bir kulüpten ayrılıyor. Biz daha iç transferi çözemedik. Grubumuzda yer alması muhtemel takımların bir çoğu transfer çalışmaları tamamladı. Ayrıca geçen sene grupta yer alan başarı futbolcuların bir çoğu yeni takımlarına transfer oldu. Sezon öncesi Tük Metal ile birleşme konusunda bazı endişelerimiz olduğunu söylemiştik. Bu endişelerimiz yerine kaygıları ve beklemelere bıraktı. Yönetim kurulundan ricamız bir önce aydınlatıcı bir açıklama yapmaları. Bu sessizlik neden” şeklinde konuştu.