AK Parti Yahşihan Belediye Başkanı aynı zamanda partisi tarafından 3´ncü kez aday gösterilen Ahmet Sungur´un seçim bürosu Yahşihan halkının akınına uğruyor. Yoğun ilgi ile karşılaşan Sungur´un seçim bürosu sabah akşam geç saatlere kadar vatandaşları ağırlıyor.

Twitter hesabı nasıl çalınır? Twitter hesabı çalma yöntemleri! Twitter hesabı nasıl çalınır? Twitter hesabı çalma yöntemleri!

ZİYARETÇİLERİNİ AYAKTA KARŞILIYOR

Partili partisiz Sungur´un destekçileri burada özel ve bölge sorunlarını anlatarak çare arıyor. AK Parti´nin adayı Ahmet Sungur seçim bürosunu boş bırakmayan tüm ziyaretçilerini ayakta karşılayarak onlarla tek tek yakından ilgileniyor ve görüş alış verişinde bulunuyor. 

SORUNLARI YERİNDE DİNLİYORUZ

Vatandaşın bu ilgisinden oldukça memnun kaldığını söyleyen Sungur, “Seçim büromuzda sık sık vatandaşlarımızla bir araya gelerek toplantılar yapıyoruz. Yine ev ve iş yeri ziyaretleri yaparak vatandaşlarımızın ayağına gidiyor sorunlarını yerinde dinliyoruz”

SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN SÖZ VERDİK

“Bizler, halkımızın sorunlarını beraber çözmek için söz verdik. Bu yüzden bizi tanıyor güveniyorlar. Bu yüzden bize inanıyor ve seviyorlar. Vatandaşımızın bize olan ilgi ve alakası bu yüzdendir. Bizleri yalnız bırakmayan ve destekleyen tüm ziyaretçilerimize ve halkımıza teşekkür ederim” dedi. Haber: Emel Selci