Sulakyurt´ta yeni bir dönem başlayacak

AK Parti´nin yerel seçime yönelik ilçelerdeki çalışmaları da aralıksız sürüyor. İl Başkanı Nuh Dağdelen önceki gün Sulakyurt ilçesini bir kez daha ziyaret etti. Ziyarette renkli görüntüler yaşandı.

 

Kırıkkale İslami Değerler Külliyesi’nde bir ilk Kırıkkale İslami Değerler Külliyesi’nde bir ilk

SULAKYURT ZİYARETİ

AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, il merkezinde olduğu gibi ilçelerde de seçim çalışmasını bizzat kendisi yürütüyor. İl merkezideki gibi ilçelere de ziyaretler yapan Başkan Dağdelen, önceki gün Sulakyurt ilçesini ekibi ile birlikte ziyaret etti. Sulakyurt´ta vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaşan Başkan Dağdelen, ilçe belediye başkan adayı Kadir Çakıroğlu´na destek istedi.

 

DESTEKLERİNİ İSTEDİ

Başkan Adayı Çakıroğlu ile birlikte kurumları ziyaret eden, esnaf ve vatandaşlarla görüşen Başkan Dağdelen, gördüğü ilgiden memnun kaldı. Başkan Dağdelen, vatandaş ve esnafların talep ve sorunlarını da dinledi. Ziyaret ve seçim çalışması konusunda bilgi veren Başkan Dağdelen, “Sulakyurt´tayız... Değerli hemşehrilerimizle buluştuk, desteklerini istedik. 31 Mart akşamı Sulakyurt´ta yeni bir dönemin başlangıcı olması ve AK Parti belediyecilik anlayışının hayata geçirilmesi için çalışıyoruz” dedi. Haber Merkezi