DAHA TEMİZ BİR SULAKYURT İÇİN

‘Spor Olsun’ Türkiye’ye örnek oluyor ‘Spor Olsun’ Türkiye’ye örnek oluyor

Korona virüse karşı önlemlerini artıran Sulakyurt Belediyesi,   gündüz olduğu gibi gece mesaisi ile birlikte dezenfekte çalışmaları gerçekleştiriyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri 'Daha temiz bir Sulakyurt' için gece-gündüz demeden temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yapılan çalışmalar da çok sayıda personel görev alıyor.

 

TÜM MAHALLELERİMİZİ DEZENFEKTE EDİYORUZ
Korona virüsle mücadele kapsamında halkın ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışmalarına devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Bildik, 'Mikrobik ortamlarla birlikte ilçemizin her tarafında dezenfekte çalışması yürütüyoruz. Parklarımız dahil olmak üzere, pazar yerleri ve sokaklar önce temizlenip sonra dezenfekteli basınçlı su ile temizleniyor. Salgın nedeni ile hiçbir vatandaşımızın mağduriyet yaşamamasını istemiyoruz' dedi.

 

HALKIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Bildik, 'Gece-gündüz demeden vatandaşımızın daha sağlıklı yaşaması ve daha temiz, daha huzurlu, daha güzel bir Sulakyurt için çalışıyoruz. Kovid-19 salgını nedeniyle tedbir amaçlı çalışmalarımızı hassasiyetle sürdürüyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalar kapsamında tüm mahallelerimizde dezenfektasyon çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Hazırlamış olduğumuz program dahilinde ilçemizde dezenfektasyon çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu noktada korona virüsle mücadelede tüm sahada özveri ile çalışan belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum' diye konuştu.

 

TEŞEKKÜRLER İSMAİL BİLDİK

Yapılan dezenfekte çalışması ile memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri ise, 'İlçemizin temiz görünmesi bakımından belediye ekiplerimiz yoğun çaba gösteriyor. İlçemizde cadde ve sokaklar pırıl pırıl hale getiriliyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz' şeklinde konuştu. Haber: Kenan  Kuzucu