KONUKLAR KAPIDA KARŞILANDI

12 yaşındaki ressamdan şehit babası anısına resim sergisi 12 yaşındaki ressamdan şehit babası anısına resim sergisi

Sulakyurt Belediyesi tarafından 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı nedeni ile ilçe halkına iftar verildi. Birlik ve beraberliğin sergilendiği iftar yemeğine ilçe halkı ve diğer katılımcılar tarafından yoğun ilgi gösterildi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Adayı Halil Öztürk ve Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, iftar yemeği öncesi kapıda konuklarını tek tek karşıladı.

 

5 BİN KİŞİYİ BİR ARAYA GETİRDİ

Her Ramazan ayında binlerce kişiyi, sokak iftarlarında bir araya getiren Belediye Başkanı İsmail Bildik, en büyük iftar sofrasını kurarak yaklaşık 5 bin kişiyi bir araya getirdi.  İftar için hazırlıklar saatler öncesinden tamamlandı. Alanı dolduran binlerce vatandaş, masalarda yerlerini aldı. Ezanın okunmasıyla birlikte dualarla oruçlar açıldı.

 

SULAKYURTLULARIN GÖNÜLLERİNİ MEST ETTİ

Sulakyurt Belediyesi Ramazan ayının manevi iklimine uygun etkinliklerle onbir ayın sultanı Ramazanı her akşam farklı programlar ile renklendiriyor. ‘Sulakyurt Büyük İftar´ programı ile birlikte Dolunay İlahi Grubu sahne aldı. Dolunay İlahi Grubu Tasavvuf Konseri ve Semazen Gösterisi Sulakyurtluların gönüllerini mest etmeyi başardı.

 

SEMAZENLER BÜYÜLEDİ

Birbirinden güzel ilahiler eşliğinde gösterilerini sunan semazenler adeta izleyenleri büyüledi. Gösteri ilçe halkının yoğun ilgisi ile takip edildi. Semazenlerin ortaya koyduğu müthiş performansları sonrası program okunan Kur´an tilaveti ile sonlandırıldı. Semazenlerin gösterilerini büyük bir beğeni ile takip eden izleyiciler, Ramazan ayı boyunca farklı etkinlikler ile manevi bir iklim yaşanmasına vesile olan Sulakyurt Belediyesi´ne teşekkür etmeyi de unutmadılar. 

 

BİRLİK VE BERABERLİK EN DORUK NOKTAYA ULAŞTI

Geleneksel hale getirilen sokak iftarlarında her yıl katılımın daha da arttığını belirten Belediye Başkanı Bildik,  Ramazan ayında kardeşliğin, birlik ve beraberliğin en doruk noktaya ulaştığını söyledi. Bildik, 'Ramazan ayının bu kutsal günlerinde binlerce yurttaşlarımız barışın gelmesi için dua ediyor. Bizde bu günlerin hatırına diyoruz ki inşallah güzel günler gelecektir. Hep birlikte güzel günleri göreceğiz”

 

ÖZTÜRK MECLİSE

MHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Halil Öztürk´ü Sulakyurtlular ‘Sulakyurt el ele Halil Öztürk Meclise, Öztürk Meclise, Sulakyurt Seninle Gurur Duyuyor´ diye sloganlar atarak karşıladılar. Hemşerileri Öztürk´e hep destek tam destek vereceğini ifade eden ilçe halkı, ilçelerinden ilk defa bir hemşerilerinin aday olduğunu ve adaylarını sonuna kadar destekleyeceklerinin sözünü verdiler. 

 

BEN SİZİN EVLADINIZIM

‘Ben sizin evladınızım´ diye sözlerine başlayan Milletvekili Adayı Öztürk, “Ben ilkokulu, ortaokulu ve liseyi Sulakyurt´ta okudum. Ben içinizden birisiyim. Bugün karşınıza Vekil Adayı sıfatıyla çıktım. Ben inanıyorum ki siz bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayacaksınız. Bundan zerrece şüphem yok. Ben o ailenin bir çocuğuyum. Evladınız olarak beni en zirveye çıkarmak için bana destek verin. Desteğiniz 24 Haziran´a kadar devam etsin, desteğiniz hizmet olarak geri dönsün”

 

SULAKYURT KADERİNE TERK EDİLDİ

Sulakyurt´un kaderine terk edildiğini ifade eden Öztürk, “Biz sizleri sahipsiz bırakmayacağız. Biz sizleri kimsesiz bırakmayacağız. Biz sizleri tepemizde taşıyacağız. Hangi siyasi görüşe sahip olursanız olun gelin bu seçim de bir defa olsun desteğinizi bize ödünç olarak verin. CHP´li kardeşimizde, AK Parti´li kardeşimizde oyunu versin. Ben sizden ödünç oy istiyorum. Sulakyurt´a bugüne kadar hiç aday çıkmadı. Onun için bana sahip çıkın. Gelin bize şans verin” dedi. Yapılan konuşmaların ardından MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, MHP Milletvekili Adayları Av. Murat Abalı ve Dr. Ömer Dedebali´de selamlama konuşması yaptı.

 

Haber: Kenan KUZUCU