23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun


MEZARLIKLAR TEMİZLENİYOR

Sulakyurt ilçesinde bayram hazırlıkları başladı. Kurban Bayramı öncesi detaylı bir temizlik çalışması yapmak için ekipler çalışmaya başladı. Rutin olarak yapılan temizlik çalışmalarının yanı sıra Kurban Bayramı vesilesiyle kurulan mobil temizlik ekipleri Sulakyurt´ta ve kırsal kesimde özveriyle çalışıyor. İlk olarak temizlik çalışmalarına mezarlıklardan başladıklarını söyleyen Belediye Başkanı İsmail Bildik, “Ölüsüne sahip çıkmayan dirisine de sahip çıkmaz. Bunun için mezarlıklarda detaylı bir çalışma başlattık” diye konuştu.

 

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Başkan Bildik bayramda yapılacak mezarlık ziyaretlerinin daha temiz bir ortamda olacağını ifade etti. Bildik, 'İlçe mezarlıklarında başlattığımız temizlik çalışmalarının tamamlanmasıyla, vatandaşlarımız kabir ziyaretlerini daha temiz ve rahat bir şekilde yapmış olacaklar. Ekiplerimiz, mezarlıklardaki temizlik ve bakım çalışmalarını Çarşamba gününe kadar tamamlamış olacak' şeklinde konuştu.

 

EKİPLERİMİZE YARDIMCI OLUN

Kabir ziyaretlerinin yanı sıra ilçe genelinde de temizlik çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Başkan Bildik, “İlçemizi her zaman olduğu gibi bu günlerde de temiz tutmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan ekiplerimize yardımcı olmalarını istiyoruz. İlçemizi köşe bucak temizleyerek Kurban Bayramı´na hazırlıyoruz. Bu vesile ile tüm Kırıkkale halkımızın Sulakyurt´lu hemşerilerimizin mübarek Kurban Bayramlarını kutlarım” dedi.

 

BAYRAMDAN BAYRAMA TEMİZLİK ÇALIŞMASI YAPILMIYOR

Dün olduğu gibi bugünde Başkan İsmail Bildik´in çalışmalarından memnun olduklarını dile getiren ilçe halkı ise; “Başkanımız İsmail Bildik´ten Allah razı olsun. Girilmedik sokaklarımızı girilebilir hale getirdi. Bu temizlik çalışmaları sadece bayramdan bayrama yapılmıyor. Hemen hemen her ay temizlik çalışması yapılıyor ilçemizde. Bizlerde elimizden geldiği kadarıyla ekiplerimize yardımcı oluyoruz” dediler