Kırıkkale Ticaret İl Müdürü Seyfettin Çetiner, Sulakyurt Kayalıdere ve Keskin Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatif ile KOOP-DES hibe sözleşmesini imzaladı.

Gözlük alanlar dikkat! Kör olabilirsiniz! Gözlük alanlar dikkat! Kör olabilirsiniz!

 

SULAKYURT´A TURŞU ATÖLYESİ KURULUYOR

Ticaret Bakanlığı KOOP-DES projeleri kapsamında, Halk Eğitim Müdürlüğü ve Sulakyurt Kayalıdere Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatif işbirliği ile hazırlanan KOOP-DES projesi Bakanlık tarafından kabul edildi. Ticaret İl Müdürü Seyfettin Çetiner geçtiğimiz gün Sulakyurt ve Keskin ilçelerini ziyaret etti. İlk olarak Sulakyurt Kaymakamı Mehmet Yasin Erkan´ı ziyaret eden Müdür Çetiner, yeni görevinde başarılar diledi. Sulakyurt Kaymakamı Mehmet Yasin Erkan ve Kooperatif Başkanı Filiz Tamkoç ve Başkan Yardımcısı Şadiye Düzgün ile birlikte hibe sözleşmesi imzalandı. Bu çerçevede kooperatife turşu atölyesi kurabilmeleri için alınacak gerekli donanıma 117 bin 500 TL destek verilecek.

 

KESKİN´E PAKETLEME ATÖLYESİ KURULUYOR

Ticaret İl Müdürü Seyfettin Çetiner Sulakyurt programının ardından Keskin´e geçti. Keskin Kaymamı Ali Yılmaz´a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Müdür Çetiner, daha sonra Kooperatif Başkanı Zehra Tonga, Başkan Yardımcısı ile birlikte hibe sözleşmesini imzaladı. Bu çerçevede kooperatife iki adet Paketleme Makinası alımı için 112 bin 500 TL destek verilecek. Konu ile ilgili bilgi veren İl Müdürü Çetiner, “Kooperatiflerimiz ilgili firmayla alım sözleşmelerini imzalayıp, alım yapıldıktan sonra ödemeler kooperatife müdürlüğümüzce yapılacaktır. Tarım Orman İl Müdürlüğüne, Kadın Kooperatiflerimize ve katkısı olan herkese ve Sayın Kaymakamlarımıza ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kooperatiflere hibelerin faydalı olmasını dilerim” dedi. Haber: Kenan Kuzucu