TEŞEKKÜRLER

Türkiye Büyük Millet Meclisi´nin (TBMM) tatil olmasının ardından memleketi Kırıkkale´ye gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, teşekkür ziyaretlerine başladı. İlk olarak memleketi Sulakyurt´tan çalışmalara başlayan Milletvekili Öztürk, bugün ve yarın ise Kırıkkale´nin diğer ilçelerine teşekkür ziyaretinde bulunacak.

 

SULAKYURT ÜZERİNE DÜŞEN GÖREVİ YAPTI

24 Haziran Milletvekilliği seçimlerinde seçilerek 27. Dönemde Kırıkkale´yi temsil etme görevini alan MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, teşekkür ziyaretleri kapsamında ilk olarak Sulakyurt´ta çıkarma yaptı. Sulakyurt´un tüm köylerini Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ile tek tek ziyaret eden Milletvekili Öztürk, birlik ve beraberlik mesajları vererek, Sulakyurt´un üzerine düşen görevi yerine getirdiğini söyledi.

 

SULAKYURT BİZİ YANILTMADI

Gittiği her köyde sevgi seli ile karşılanan Milletvekili Öztürk, büyüklere olduğu kadar çocuklara da büyük ilgili gösterdi. 7´den 70´e tüm köylünün sorunlarını ve taleplerini dinleyen Milletvekili Öztürk, Sulakyurt´un 24 Haziran´da üzerine düşeni yaptığını kaydederek, “ Sulakyurt bizi yanıltmadı. Seçim çalışmalarına başladığımız ilk günden son güne kadar sahada güzel bir çalışma oldu. Gayretli bir şekilde birlik ve beraberlik ruhu herkesin gönlüne yansıdı”

 

GÜZEL BİR SEÇİM YAŞADIK

24 Haziran seçimlerinde Türkiye genelinde genel seçimleri başarılı bir şekilde gerçekleştirdiklerini dile getiren Öztürk, “Birinci turda Cumhur İttifakı´nın adayı Recep Tayyip Erdoğan´ı tekrar Cumhurbaşkanı yaparken, ittifak için mecliste gerekli olan çoğunluğu da sağladık. Kırıkkale ve Sulakyurt´ta güzel bir seçim süreci yaşadık. İttifakın hem yerelde hem de genelde istenilen oyu alması bizleri fazlasıyla mutlu etti. Türkiye MHP, AK Parti ve BBP´nin Cumhur ittifakı ile güzel günler görecektir”

 

İÇİMİZDE BURUKLAR VAR

Kırıkkale’de Yaza Hazırlık Kırıkkale’de Yaza Hazırlık

Sulakyurt´ta oylarını artırdıklarını ifade eden Öztürk, “Milliyetçi Hareket Partisi´nin 3 Milletvekili adayı vardı, fakat tek ben TBMM´ne gittim. Diğer iki arkadaşımızı çıkaramadığımız için üzgünüz ama Cumhur ittifakından iki vekil çıktığı için mutluyuz. Bizlerde TBMM´nde ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz.  İçimizde burukluk var ama biz genele bakıyoruz. MHP´ye algı operasyonları yapılsa da Türkiye genelinde yüksek bir oy almıştır. Cumhur ittifakı olarak Türkiye genelinde silindir gibi ezip geçtik”

 

SİZ EVLADINIZA SAHİP ÇIKTINIZ

‘Siz evladınıza sahip çıktınız´ diye sözlerini sürdüren Öztürk, “Sizler bize söz verdiğiniz gibi beni Meclis´e gönderdiniz. Biz bu katkının ne anlama geldiğini çok iyi bilen birisiyiz. Bizler bu ailenin bir parçası ve ferdiyiz. 24 Haziran´da bizi yalnız bırakmadınız. Benim Ankara´da iki tane makamım var. Birisi MHP Genel Merkez´de Disiplin Kurulu makamı diğeri ise TBMM´nde. Benim bu makamlar sizin makamınız. Sizler her zaman gelebilirsiniz. Ben sizin evladınızım, kardeşinizim” dedi.

 

Köy ziyaretlerinde Milletvekili Öztürk´ü yalnız bırakmayan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ise; muhtarlar başta olmak üzere tüm köy halkına teşekkür etti.