Kırıkkale'de öğrenciler kendi masa ve sıralarını üretiyor Kırıkkale'de öğrenciler kendi masa ve sıralarını üretiyor


 

DAHA MODERN SULAKYURT İÇİN

Sulakyurt Belediyesi, ilçeye döşenen parke taşlarıyla modern bir hale geliyor. Çalışmalarında tempo arttıran Sulakyurt Belediyesi şimdide asfalt atağına kalktı. Daha önce asfalt görmeyen caddelerini asfalta tanıştıran Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ilçelerinin daha modern olması için kendi imkanları çerçevesinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

 

MAHALLE TOZDAN KURTULDU

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ilçede devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Yapılan incelmemelerde gazetemize açıklamalarda bulunan Başkan Bildik, “Buradaki Hastane Caddesinin sakinlerinin çok şikâyetleri vardı. Tozdan evlerinden çıkamıyorlardı. Bizler başlangıcı yaptık. Hemen hemen her caddede yol çalışmasına geçtik. Çalışmaların tamamlanması sonucu caddelerimiz güzel bir yola kavuşacak”

 

60 YILLIK KANALİZASYON YAPIMI SONUÇLANDI

60 yıllık ilçenin kanalizasyon yapımının sonuçlandığını söyleyen Başkan Bildik, “Kanalizasyonun geçici kabulü yapıldı. Şimdi ise ilçenin bağlantılarına başladık. Eski hattı kaparak yeni hatta bağlıyoruz. Parke, bordür ve kaldırım yol çalışmaları yapıyoruz. Ayrıca arıtma sisteminin projesini yaptırdık iller bankası ve çevre bakanlığı ile görüşmelerimiz sürüyor”

 

SULAKYURT´TA GÜLLER AÇACAK

Asfalt işlerinin yanı sıra ilçede meyve ağacı ve gül dikim çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Başkan Bildik, “400 adet kiraz, vişne, elma, armut, badem ve ıhlamur ağacı getirdik. Ağaçlarımızı dikim çalışmalarımız başladı” dedi. Son olarak Başkan Bildik, çocuk oyun parkları ve parklara bakım yaptıklarını söyleyerek, inşaat ve çevre düzenlemelerinin devam ettiğini dile getirdi.