Tanıtım yapılacak

Partinin seçim startını geniş katılımlı bir toplantı ile vereceği öğrenildi. Son iki yerdeki adayların da belirlenmesinin ardından seçim startı törenle verilmiş olacak. Bu amaçla salon toplantısı yapılacağı bildirildi. İl merkezi, ilçeler ve beldelerin adayları kamuoyuna tanıtılacak. Keskin ilçesi ve Hacılar beldesi adaylarının da açıklanacağı tanıtım toplantısı için hazırlıklar sürüyor. İki yerin adayını belirlemek için baştan yeni bir çalışma yapıldığı da öğrenildi.

Startı verecekler

Tüm yerlerin adaylarını belirledikten sonra gövde gösterisi yapmayı amaçlayan AK Parti, buna yönelik teşkilat çalışmalarını sürdürüyor. İl merkezinde aday tanıtımının ardından Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı`nın seçim bürosu açılışı da yapılacak. Tanıtımla birlikte ilçe ve belde adayları bölgelerine giderek seçim çalışmalarına başlayacaklar. İlçe ve belde adayları kendi seçim bölgelerinde de start verecekler.

Son iki yer kaldı

AK Parti`de Keskin ilçesi ve Hacılar beldesi haricinde tüm yerlerin adayları belli oldu. Bu iki yerde aday belirleme çalışması için başa dönüldüğü öğrenildi. Tekrardan anket ve değerlendirme çalışması yapılıyor. Keskin ve Hacılar`ın adayları için toplantı gerçekleştiriliyor.

Bahşılı`da heyecan!

Bahşılı ilçesinde seçimin heyecanlı geçeceği şimdiden gözlenebiliyor. Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin`in AK Parti`den aday gösterilmemesinden sonra Bişkin aday olmak için parti arayışına girdi. Bişkin`in başka bir partiden aday olacağı konuşuluyor. MHP, SP ve BBP ile temasları olduğu bildiriliyor. Ancak şu ana kadar hangi partiden aday olacağı kesinleşmiş değil. Bişkin`in adaylığı kesin ancak partisi belli değil. İlçede bu durumun yaşanması seçimi daha da hareketlendirmiş gibi görünüyor.