Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe
GÜNCEL 26.12.2018 17:34:36
SORUNLAR 1 NİSAN´DA SONA ERECEK

SORUNLAR 1 NİSAN´DA SONA ERECEK

SORUNLAR 1 NİSAN´DA SONA ERECEK

31 Mart 2019´da yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ev ev kapı kapı gezen Başkan Adayı Yarar, üretken belediyecilik anlayışı ile çözümlerin MHP ile geleceğini ifade etti.

 

EVLERE KONUK OLUYOR

Seçim çalışmaları kapsamında ev ev kapı kapı gezen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Belediye Başkanı Serdar Yarar, projelerini tek tek anlatıyor. Esnaf ziyaretlerinin yanı sıra ev ziyaretleri de gerçekleştiren MHP Belediye Başkan Adayı Yarar, Kırıkkale´de ulaşmadık kapı bırakmayacaklarını ve Kırıkkale´nin sorunlarına çözüm bulmak için gece gündüz çalışacaklarının sözünü veriyor. Ev ziyaretleri kapsamında Başkan Adayı Yarar, Eşi Esra Yarar ve Ablası Özlem Alkaç ile birlikte Perihan Saygılı´nın evine misafir oldu.

 

GEREKLİ ÇALIŞMALAR YAPILACAK

Samimi ve hoş bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Yarar, mahallelilerin isteklerini dinledi. Mahalle sakinlerinin ve ev halkının isteklerini dinledikten sonra çözüm için 1 Nisan tarihi itibari ile sorunların MHP ile son bulacağını dile getiren Başkan Adayı Yarar, “Sorunların çözümü için el birliği ile çalışacağız. Bütün mahallelerimizi tek tek gezerek sorunları takip ediyoruz. İnşallah Belediye Başkanı seçildiğimizde bu sorunların çözümü için gerekli çalışmaları yapacağız” diye konuştu. Yarar ayrıca, misafirperverliğinden dolayı Perihan Saygılı´ya teşekkür etti.

 

ESNAFIN FAYDA SAĞLAYACAĞI PROJELER

Günün ilk saatlerinden gecenin son saatlerine kadar ziyaretlerine aralıksız devam eden MHP Belediye Başkan Adayı Yarar, esnaf ziyaretlerini de aksatmıyor. Rauf Denktaş Bulvarı üzerinde bulunan esnafları ziyaret eden Yarar, esnafların sorunlarını iyi bildiğini, sorunların çözümü için esnaflarla istişarede bulunduğunu ifade etti. Esnaflardan samimi ve sıcak yaklaşımları için mutlu olduğunu belirten Başkan Adayı Yarar, esnafın fayda sağlayacağı projeleri kendileri ile paylaştıkları ifade etti.

 

HAYVAN PAZARINI ZİYARET ETTİ

Hemen hemen her kesimin isteklerini, önerileri bire bir dinleyen MHP Belediye Başkan Adayı Yarar, Arpalık Çukuru mevkiinde bulunan Hayvan Pazarı esnafı ile bir ardaya geldi. Hayvan Pazarının içler acısı durumda olduğunu söyleyen Hayvan Pazarı esnafı, Başkan Adayı Yarar´dan yağışlı havalarda çamur içinden geçilmediğini bir an önce çözüm bulunması gerektiğini ifade ettiler. 40 projesi hakkında da tek tek esnafa bilgi veren Yarar, hayvancılığın ne kadar zor bir iş olduğunu bildiğini, hayvan pazarı esnafının da zor durumda kalmaması için çalışmalarının olduğunun altını çizdi.

 

AYAĞINA GİTMEDİĞİMİZ VATANDAŞ KALMAYACAK

Ziyaretlerden sonra çalışmaları hakkında da açıklamalarda bulunan Başkan Adayı Serdar Yarar, “Üretken Belediyecilik sloganı ile çıktığımız kutlu yolda 40 projemiz bulunuyor. Ev ziyaretleri, esnaf ziyaretleri ve kurum ziyaretlerine ara vermeden gece gündüz devam ediyoruz. Ayağına gitmediğimiz vatandaşımız kalmayacak. Bütün sorunları istekleri yerinde görüyoruz. Vatandaşlarımızın bize ilgili çok iyi. Bizlerde vatandaşlarımız için Allah´ın izniyle elimizden geleni yapacağız” ifadelerine yer verdi.

 

TEK TEK FAALİYETE GEÇECEK

Özellikle merkeze öğrenci yurdu projesine büyük bir ilgi olduğunu söyleyen Yarar, “Projelerimizin hepsi birbiri ile zincirleme halinde. Her projemiz zincirin bir halkası. 40 projemiz var. Bunları gerçekleştirmek için aday oldum. Allah´ın izni ve vatandaşlarımızın taktiri ile Belediye Başkanı seçildiğim zaman projelerimizin hepsi tek tek faaliyete geçecek. Çalışmalarımız gece gündüz devam edecek” dedi. Haber: Kenan KUZUCU


Diğer Haberler

29.03.2024

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

20.03.2024

19.03.2024

18.03.2024

16.03.2024