Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu, tavrı ve yaklaşımıyla kısa sürede siyasete imzasını attı. Şimdi sıra Bilge Başkan´ın Cumhurbaşkanı adaylığı için “halkın atacağı imzaya” geldi.

 

SEÇİM TAKVİMİ HIZLI İŞLİYOR

Son dönemde iyice gerilen, tıkanan, çözüm yerine sorun üretir hale gelen, kısır çekişmelerle enerjisini harcayan siyaset, Saadet Partisi´nin akılcı, uzlaşmacı ve sonuç alıcı tarzıyla resmen nefes aldı. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerine ilişkin seçim takvimi hızlı işliyor. Siyasi partiler cumhurbaşkanı adaylarını açıklarken en dikkat çeken ve kamuoyunda büyük takdir toplayan aday ise Saadet Partisi´nin adayı olan Temel Karamollaoğlu oldu. Ankara´da büyük bir şölenle Karamollaoğlu´nu kamuoyuna duyuran Saadet Partisi ise harıl harıl seçim çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

Işıklar Köyü’nde ‘yağmur duası’ edildi Işıklar Köyü’nde ‘yağmur duası’ edildi

 

UNUTMAYIN, İMZA TARİHLERİ 4-9 MAYIS

Temel Karamollaoğlu´nun cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanmasıyla birlikte Türkiye´nin en güçlü teşkilatına sahip olan Saadet Partisi, tüm hazırlıklarını tamamladı. Genel merkezin yürüttüğü stratejiler ile birlikte il ve ilçe teşkilatları son hazırlıklarını gözden geçirerek, yarından itibaren imza toplamaya başlayacak. Bütün kesimleri kucaklayan Karamollaoğlu için halkı ilçe seçim kurullarına davet eden Saadet Partisi´nin hedefi ise 1.000.000 imza.

 

TEŞKİLAT HAZIR, CUMA GÜNÜ BİSMİLLAH

Baskın seçim kararından sonra seçim hazırlıklarını yeniden gözden geçiren Saadet Partisi, seçim takviminin açıklanmasıyla birlikte hızlı bir şekilde il ve ilçe yöneticilerini teşkilat eğitimlerine aldı. Sürece ilişkin teşkilata bilgiler aktaran parti, son olarak karargâh başkanlarını Ankara´da toplayarak son talimatları verdi. Parti yönetimi, sürece ilişkin hızlı kararlar alarak, özellikle cumhurbaşkanlığı adaylığı için tüm hazırlıklarını bir bir tamamladı.

 

İMZA NASIL VE NEREDE VERİLECEK?

Cumhurbaşkanı adayı göstermek isteyen seçmenler, 4-9 Mayıs tarihleri arasında ancak Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından yapılan ilanda belirtilen adaylardan sadece biri için ve bir kez teklifte bulunabilecek. Yahşihan, Karakeçili ve Merkez İlçe, Kırıkkale Adliye binasındaki Seçim Kurulunda ve diğer ilçeler ilçelerdeki Seçim Kurullarında T.C Kimlik Numaralı Nüfus Cüzdanlarını ile imza edilecektir. Seçmenler, adaylık teklifi için kayıtlı oldukları ilçe seçim kurullarına bizzat başvuracak. Başvuranın seçmen niteliğine sahip olduğu ve daha önce aday teklifinde bulunmadığı tespit edildikten sonra, ilan edilen listedeki kişiler arasından teklif yaptırılarak adayın bilgilerini ihtiva eden form imzalatılacak ve elektronik ortamda da kaydedilecek.

 

PARTİ MENSUPLARI, VATANDAŞA YOL GÖSTERECEK

Parti mensupları, adaylık için imza vermek isteyen vatandaşa kolaylık olsun diye de hem yol gösterecek hem de vatandaşın ilçe seçim kurullarındaki imza sürecini takip edecek. Haber Merkezi