MHRS 182 RANDEVU

Türkiye’de büyük boykot kararı! Türkiye’de büyük boykot kararı!

Programa, Genel Sekreter Op. Dr. Mustafa Boyabatlı, Tıbbı Hizmetler Başkanı Uzman Dr. Mehmet Emin Demir, Hastane Yöneticisi Uzman Dr. Tekin Akca ve Koordinatör Müdür Yardımcısı Ali Uluyüz ile Üniversite Öğrenciler katıldı. Programda konuşan Genel Sekreter Boyabatlı, 'Türkiye geneli ve hastanemizde gündemde olan 182 (MHRS) sisteminde, Sağlık Bakanlığı´mız tarafından internet ortamı ve telefon üzerinde hizmete açılmış olan MHRS hastane randevu sisteminin vatandaşlara sağlamakta olduğu çok önemli fırsatlar ve avantajlar bulunuyor”

 

7 GÜN 24 SAAT HİZMETTE

“Özellikle de her geçen gün hızla gelişen 21. yüzyıl teknolojisine sahip olan mobil cihaz ürünlerindeki yeniliklerle vatandaşlar yaşamları içerisinde nerede bulunuyor olursa olsun, internete erişim ve telefona ulaşabilme şansına sahip olabiliyor. Bu durumda telefon ve internet üzerinde bireysel, kurumsal veya kamusal alanda kendisine sunulmakta olan dijital hizmet uygulamalarını her yerden 7 gün 24 saat kullanarak, reelde çok uzun süreler içerisinde yoğun emek harcayarak gerçekleştirebileceği işlemlerini internet üzerinden sadece dakikalar içerisinde gerçekleştirebilme şansını yakalıyor'

 

HALK BİLGİLENDİRİLSİN

Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Tekin Akça ise sosyal projeler kapsamında ilkleri gerçekleştirerek, hastanelerinde Sağlık Yönetimi öğrencileri ile birlikte hastaların muayene öncesi gereksiz yere beklemelerinin önüne geçmek istediklerini söyledi. Akça, 'Bu kapsamda hastaların muayene sürecini kolaylaştırmak, muayene olmak istediği hastane ve hekim seçimini sağlamak, hasta memnuniyetini artırmak ve değerli olan zamanın hastane kuyruklarında harcanmaması için 182 MHRS sistemini daha etkin kullanılmasına yardımcı olmak için hastanenin giriş yerlerine pankart yaptırarak, stant açmak ve broşür dağıtarak halkımızı bilgilendirilmesi hedeflenmiştir' dedi.