BÜYÜK DEĞİŞİM

Kırıkkaleli Başkandan takdirlik hareket! Su faturasını kendi yatırdı Kırıkkaleli Başkandan takdirlik hareket! Su faturasını kendi yatırdı

Kırıkkale adına katılan Sınav Lisesi Müdürü Lütfi Ağırman ise zirvenin çok olumlu geçtiğini söyledi.  Müdür Ağırman, eğitim sisteminde büyük bir değişim yaşandığını dile getirerek, “Sistemin en önemli ayağı Dershaneler okula dönüşüyor. Böylece iyi bir eğitim almak, iyi bir üniversite kazanmak isteyen öğrenci okul ve dershane arasında zaman kaybetmeyecek. Yeni süreçte dershaneden dönüşen okullardan veli ve öğrencinin beklentisi büyüktür. Bu beklentiyi ancak Türkiye çapında deneyim sahibi, sistemli, güçlü ‘marka´ kuruluşlar karşılayabilir.”dedi.

25 YILLIK DERSHANE

25 yıllık Dershane –yayın-okul birikimiyle eğitim sektörünün ‘Amiral Gemisi Sınav Liseleriyle bu dönüşüme öncülük ettiğini belirten Ağırman, “Bütün sınav liselerinde tam gün olarak aynı hafta eğitime başlıyor. Aynı program izleniyor, aynı konular işleniyor, aynı sorular çözülüyor, aynı ödevler yapılıyor ve aynı sınavlar uygulanıyor. Unutmayın! Sınav Liseleri büyük dönüşüp hedefini yüksek tutanlar için dolu dolu bir özel okuldur. Sınav Liselerinde bir eğitim-öğretim yılı 4 dönemdir. Dersler 9. 10.ve 11.sınıflarda 7 Eylül´de 12´nci sınıflar ise 31 Ağustos´ta başlar.”diye konuştu.

HERŞEYDE ÖNDE

Deneyimli, dinamik, eğitim ve yönetim kadrosu hakkında bilgi veren Ağırman, “Öğretmen kadrosu yıllarca beraber çalışan uzman, deneyimli ve dinamik bir kadrosudur. Sınav Liselerinin seçkin kadrosu her öğrenciyi yakından takip eder, onlarla hakkaniyet çerçevesinde ayrıştırmadan, yarıştırmadan empati kurarak ilgilenir. Sınav Liselerinde tüm dersler, etütler, ek çalışmalar, ödev takibi ve sınavlar seçkin öğretmen-yönetici kadrosu tarafından ciddiyetle yürütülür. Sınav Liselerinde akademik programlar hiçbir şekilde geçiştirilemez ve eğitim disiplininden asla ödün verilmez. Devamsızlık ödev kontrolü sınav sonuçları vb. tüm süreçler yakından takip edilir ve velilerle paylaşılır. Her dönem mutlaka veli bilgilendirme toplantısı veya görüşmesi yapılır.”şeklinde ifade etti.