Kendilerini güzel ve kaliteli bir maçın beklediğinin altını çizen Şimşir, Güçlü rakibimiz karşısında en iyi sonucu almak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi.

Grupta haftanın en önemli maçlarından olan ve sonucu merakla beklenen Altındağ Belediyespor maçı için açıklamalarda bulunan Şimşir,  Önemli bir karşılaşma olacak bizim için. Teknik anlamda iyi bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. Yoğun bir tempoda kıyasıya mücadele halinde bir karşılaşma seyredeceğiz kalite düzeyi yüksek bir maç olacağına inanıyorum dedi.

Keskin’de öğrencilere yetenek taraması yapıldı Keskin’de öğrencilere yetenek taraması yapıldı

 Yarın zor bir karşılaşma oynayacağız diyen Teknik patron Şimşir,  Ne yapmamız gerektiğini biliyoruz. Bizim şu anda tek isteğimiz takımın kazanması Lig de hedef bizim için, önemli bir hedef Bizim yarın çok önemli bir 3 puan mücadelemiz var.  Kalitesini gösteren, kendi kişiliğini, futbolunu ortaya koyabilen, teknik ve taktik açısından uygun futbol oynayabilen bir takım istiyoruz sahada dedi.

Kendilerini zorlu bir maçın beklediğini ifade eden Şimşir, Agresif oynayan, tüm yoğunluğunu maça veren ve sert mücadeleye giren bir takımla karşılaşacağız.  Zor bir karşılaşma olacak ama güzel bir maç olacağına inanıyorum Kesinlikle güzel ve kaliteli bir karşılaşma bizi bekliyor ifadesini kullandı.

 

Öcal: Bu yarışta biz varız

Türk Metal Kırıkkalespor 2. Başkanı Mürsel Öcal Gazetemize yaptığı açıklamada, Bu yarışta biz de varız dedi.

Yozgatspor -Türk Metal Kırıkkalespor -Altındağ Belediyespor- Nevşehirspor ve Kayseri Şekerspor takımlarının zirve için yarıştığını ifade eden İkinci Başkan Mürsel Öcal, Kıyasıya yarışın devam ettiği grubumuzda hedefe ulaşmak isteyen takımın kendileri olması için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz dedi.

 Grubumuzda zirveye oynayan her takımın profesyonel takım gibi transferler yaparak takım oluşturduklarını ifade eden Öcal,  Biz sezon başı hedeflediğimiz yolda yolumuza devam ediyoruz. Kendi sahamızda şimdiye kadar hiç yenilmedik. İnşallah bu yenilmezliğimizi sezon sonuna kadarda sürdüreceğiz.  Ancak hiç hesapta olmayan puan kayıpları yaşadık. Bunlardan en önemlisi de ligde düşme potasında olan takımlara karşı kesinlikle puan kaybı yaşamalıydık dedi.

Öcal, Artık telafisi olmayan haftalara girdik. Ligin sonları yaklaştıkça heyecanda artıyor biz Türk Metal Kırıkkalespor olarak her zaman bu yarışta varız Taraftarlarımızla, yönetimimizle, futbolcularımızla ve Teknik kadromuzla çıktığımız bu yolda en iyisini yaparak hedefe ulaşmak istiyoruz ifadesini kullandı.

Öcal, Bu hafta sonu Altındağ Belediyespor ile çok zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Rakibimizde bizim gibi zirveyi hedefleyen takımlardan biri.   Bu maça ayrı bir önem vermek zorundayız biz kimseden korkmuyoruz. Bu müsabakadan iyi bir sonuç alıp rakibimizi geri plana atmak istiyoruz dedi.