Fikret Karabudak tesislerinde Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir, nezaretinde hazırlanan kırmızı- lacivertli ekip, zorlu Kırşehirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenmana ısınma koşusu ile başlayan futbolcular, ardından topla birlikte çalışma yaparak tamamladı.

KIRŞEHİR DEPLASMANI ÖNEMLİ MAÇ

Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir, Kritik Kırşehirspor maçı öncesi Gazetemize yaptığı açıklamada her maçın final olduğunu ifade ederek, Zorlu bir maç. Hedefe gitmek için bu zorlukların üstesinde gelmeliyiz. Deplasmanda olsun kendi sahamızda olsun daha iyi netice almamız gerektiğini biliyoruz dedi.

 Şimşir, Finale giden yolda oynayacağımız Kırşehirspor maçının çok zor olacağını biz teknik heyet ve futbolcularım çok iyi biliyoruz. Bunu başarmak için en az rakibinizden daha fazla mücadele etmeliyiz ki kendi kaliteniz ortaya çıksın. Bunu başarmak için gerek antrenmanlarda gerekse maç esnasında hata yapmamaya çalışacağız dedi.

Şimşir, Hep ipler bizim elimizde olmalı ve hiç bir şekilde bırakmamalıyız. Çok zorlu bir deplasmana gidiyoruz. Bu zorlu virajı kazasız belasız dönmeye çalışacağız. Çıkışımızı sürdürmek ve istikrarı sağlayabilmek için bu maçlardan galibiyetle ayrılmayı hedefliyoruz diye konuştu.

______________________________________________________________________________________________________________________

Sunar; Kazanmak zorundayız

 

İşte yapay zekanın gözünden Kırıkkalegücü! İşte yapay zekanın gözünden Kırıkkalegücü!

Türk Metal Kırıkkalespor´un başarılı futbolcusu Ömer Sunar, Pazar günü deplasman´da oynayacakları Kırşehirspor maçını kazanmak zorundayız dedi.

 

Ligde oynayacakları her karşılaşmanın final niteliğinde olduğunu vurgulayan Başarılı Futbolcu Sunar, Kırşehirspor maçı da onlardan biri. Rakibimizin ligin orta sırasında olmasına aldanmayacağız. Maç çok zor geçecek. Kazanmak zorunda olduğumuz bir karşılaşma oynayacağız dedi

Oynayacakları her karşılaşmanın final niteliğinde olduğunu vurgulayan tecrübeli futbolcu Ligde geri dönüşü olmayan hataların telafisi olamayan zorlu son 4 haftaya giriyoruz. Biz iyi bir takımız bunu da herkese ispat ettik. Son 4 hafta seri bir galibiyet alıyoruz kazandığımız bu maçları da farklı kazanarak rakiplerimize adeta göz dağ verdik dedi.

 Hocamızın verdiği taktikleri, gerek sahada gerekse antrenmanlarda futbolcular olarak uygulamaya çalışıyoruz diyen Sunar, Sürekli bizlerden oynayacağımız maça odaklanmamızı istiyor. Bu haftada zorlu bir deplasmana gideceğiz rakibimizin ligdeki konumu ve son haftada aldığı farklı mağlubiyet bizleri ilgilendirmiyor.   Biz kazanmak zorunda olduğumuz bir karşılaşma oynayacağız. Sahadan üç puanla ayrılıp evimize mutlu dönmek istiyoruz dedi.