Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grupta şampiyonluk yarışı nefes nefese devam ediyor. Lider Çubukspor´un ardından bir maç eksiği ile ikinci sırada bulunan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Fikret Karabudak Stadı´nda 40 puanla 4´ncü sırada bulunan Sandıklıspor´u 2-1 yenerek taraftarının yüzünü güldürmeyi başardı.

 

ZİRVE TAKİBİNİ SÜRDÜRDÜ

Kırıkkale Büyük Anadoluspor şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürürken, taraftarının yüzünü de güldürmeyi başardı. Baştan sona büyük bir çekişmeye sahne olan mücadeleyi 9 kişi tamamlayan Şimşeklerimiz ilk yarısı 0-0 sona eren maçta ikinci yarıda ki etkili futboluyla sahadan 2-1 galip ayrılarak zirve takibini sürdürdü.

 

HEP DESTEK TAM DESTEK

90 dakika boyunca takımını yalnız bırakmayan taraftarlar kalan 4 hafta da galibiyet istediklerini söylediler. Muhafızlar Taraftar Grubu Üyesi Cem Aydoğan, ligin en az gol yiyen takımlarından birisi olan Şimşeklere, Sarayönü Belediyespor, Karaman Belediyespor, Akşehirspor ve Polatlı Belediyespor maçlarında da destek vereceklerini söyledi.   

 

BAŞKA KIRIKKALESPOR YOK

Gerek kendi sahalarında gerekse deplasmanda olan maçlara tribünde yerlerini alacaklarını ve takımlarını destekleyeceklerini belirten Muhafızlar Taraftar Grubu Üyesi Cem Aydoğan, “ Başka Kırıkkalespor yok. Bu sene hedefimiz belli. Bunun için herkesin daha dikkatli olması gerekiyor. Sezonun son iki deplasman maçına çıkıyoruz” dedi.

 

ZİRVE YARIŞINDA BİZDE VARIZ

Twitter hesabı nasıl çalınır? Twitter hesabı çalma yöntemleri! Twitter hesabı nasıl çalınır? Twitter hesabı çalma yöntemleri!

‘Biz Takımımızı 90 dakika destekleyeceğiz´ diyen Aydoğan, “Taşkınlık yapmadan hep destek vereceğiz. Futbolcu kardeşlerimizden isteğimiz Sarayönü Belediyespor karşısındaki futbollarını sahaya yansıtarak galip gelmeleri. Bu maçtan galip gelerek prestij kazanmak ve grup takımlarına zirve yarışında bizde varız mesajı vermek istiyoruz” şeklinde konuştu. Haber: Kenan KUZUCU