SEYİRCİSİZ OYNANDI

Geçtiğimiz hafta sezona deplasmanda puan kaybederek başlayan temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor, hafta sonu Başpınar Stadyumu´nda Sultanbeyli Belediyespor´u Başpınar Stadyumu´nda konuk etti. Karşılaşmayı hakem Yücel Büyük yönetirken, Yardımcı hakem görevlileri ise Bülent Korkmaz ve İsmail Ertunç olacak. Dördüncü hakem olarak ise Yasin Kalcıoğlu yaptı.  Gözlemci hakem Mehmet Konar, temsilci ise İsmail Erkan Bilgen oldu. Karşılaşmanın ilk etkili pozisyonunu konuk ekip 3´uncu dakikada Muhammed Enes ile yakaladı.  Muhammed Enes yakaladığı fırsatta ceza sahası içinde çektiği şut kalecide kaldı.

 

İLK YARI 0-0 SONA ERDİ

Kırıkkale’de 20 yıl sonra çocuklar için bayram şenliği düzenledi Kırıkkale’de 20 yıl sonra çocuklar için bayram şenliği düzenledi

Karşılaşmanın 5´inci dakikasında ceza sahası içerisinde zor pozisyonda çektiği şut kalecinin kucağında kaldı. Yine aynı dakikalarda rakibiyle bir pozisyon giren Mehmet İncesu sarı kart gördü. İlk yarının en tehlikeli pozisyonu dakika 17´de ev sahibi Kırıkkale Büyük Anadoluspor dan geldi. Sağ kanattan İbrahim Kongur sert ve yerden bir orta açtı. Ceza sahasının arka köşesinde topla buluşan Ali Helvacı, müsait pozisyonda çektiği şut yandan auta gitti. İlk yarının son saniyelerinde İbrahim Zeytin, ceza sahası içerisinde yaptığı pres ile kazandığı topa son vuruşu yapamadı ve kaleci topu kontrol etti.

 

ŞİMŞEKLER İKİNCİ YARIYA GOLLE BAŞLADI

İlk yarının bitimine doğru sağ kanatta gelişen bir pozisyonda şimşeklerin atağını faul yaparak kesen İskender Can sarı kart gördü.  İkinci yarıya Kırıkkale Büyük Anadoluspor oyuncu değişikliği ile başladı. Mehmet İncesu´nun yerine Oğuzhan Demirer girdi. İkinci yarıya etkili başlayan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, 50´inci dakikada sağ köşeden kullanılan kornerde boşta kalan topu tamamlayan Hasan Akdemir eşitliği bozarak takımını 1-0 öne geçirdi.

 

KAPTAN HASAN TAKIMINI SIRTLADI

59´uncu dakikada Sağ kanattan etkili gelen Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Özkan Yiğiter ile ikinci gole yaklaştı. Sağ kanattan ceza sahası içine giren Özkan´ın şutu yandan auta çıktı. Karşılaşmanın 70´inci dakikasında sağ köşeden kullanılan korner vuruşunda kaptan Hasan Akdemir kendisinin ve Kırıkkale Büyük Anadoluspor´un ikinci golünü attı. İkinci golden sonra farkı arttırmak isteyen Kırıkkale Büyük Anadoluspor, karşılaşmanın 74´üncü dakikasında sol kanattan Bilal´in ortasında İbrahim Zeytin zor pozisyonda topa dokunsa da golü bulamadı.  85´inci dakikada rakip takımdan Uğurcan Arslantürk, sarı kart gördü. Karşılaşmanın sonuna 4 dakika ilave edilirken, karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı. Haber: Kenan Kuzucu